סמוך לחצות נשמע פיצוץ עז אשר הפר את השלווה בשכונה כאשר הושלך רימון הלם לעבר ביתו של יזם נדל"ן מוכר המתגורר ברחוב לילנבלום בחדרה. לא דווח על נפגעים ולא נגרם כל נזק משמעותי
לפני כחודש הושלך רימון לעבר ביתו של היזם והרימון נחת בחצר של משפחה המתגורת בסמוך לביתו וזאת ככל הנראה בשל טעות בזיהוי. הרימון שהושלך הלילה נזרק לעבר ביתו של היזם על ידי אלמוני רכוב על אופנוע שנמלט מהמקום .
מהחקירה עולה כי הרקע להשלכת הרימונים הוא ככל הנראה בשל סכסוך עסקי עם יזם מאזור חיפה שככל הנראה נמצא במחלוקת עם היזם החדרתי על פרוייקט המתבצע בעיר חיפה.
מיד לאחר קבלת ההודעה על הלשכת הרימון הלילה הוזעקו למקום כוחות גדולים של משטרה.
שכן המתגורר בסמוך סיפר: "נבהלנו כששמענו את הפיצוץ שהיה חזק מאוד. בימים אלה ניתן לחשוב כי מדובר גם באירוע אחר. היינו בטוחים שהתפוצץ רכב אבל הבנו מהמשטרה שמדובר ברימון הלם וזו בהחלט תופעה מדאיגה. אנו מקוים שהמשטרה תשים את ידה מהר על המבצעים. בסך הכל השכן שלנו הוא אדם נורמטיבי לגמרי ומכובד ואין לו כל קשר לפלילים".
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!