האש התפשטה לדירה הסמוכה באותה קומה. 8 צוותים פועלים כרגע לכיבוי שתי דירות בוערות ומדיווח ראשוני עולה כי אשה חולצה כבת 60 ללא רוח חיים מאחת הדירות ביחד עם 3 נפגעים שנלכדו בדירות הבוערות
בשעה 21:00 נמסר למד"א מרחב שרון על שריפה בדירה בקומה השלישית בבניין מגורים בן 3 קומות ברחוב יצחק בן צבי בחדרה. חובשים ופאראמדיקים של מד"א קבעו את מותה של אשה שחולצה מהדירה עם כוויות קשות וללא סימני חיים. צוותי מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים הלל יפה 4 נפגעים קל משאיפת עשן. המשטרה סגרה את הרחוב לתנועה כדי לאפר לצוותי הכבוי לפעול ללא הפרעה.
השריפה בבנין מגורים ברחוב בן צבי בחדרה (צילום: נדב ליפשין)
פאראמדיק מד"א אדוארד פלדמן שהגיע למקום סיפר: "מדובר בשריפה בקומה השלישית בבניין בן 3 קומות. הגענו למקום בכוחות גדולים של מד"א שכללו כוננים על אופנועים, אמבולנסים וניידות טיפול נמרץ. לוחמי האש שפעלו לכיבוי השריפה חילצו אלינו לרחוב 5 נפגעים באורח קל שסבלו משאיפת עשן, הענקנו להם טיפול רפואי ופינינו 3 מהם, גבר ואישה כבני 60 וצעירה כבת 28 לבי"ח הלל יפה שכשהם בהכרה מלאה. בתום פעולות הכיבוי אותרה בבניין אישה מבוגרת שהייתה ללא רוח חיים ולצערנו לא נותר לנו אלא לקבוע את מותה במקום."
נדב ליפשין צילום: הדירה הבוערת בקומה הרביעית
לבית החולים הלל יפה הגיעו בסך הכל 4 פצועים מהשריפה. 2 נשים ושני גברים המוגדרים כנפגעים באורח קל והם נמצאים כרגע בטיפול ובבדיקות. שניים מהפצועים הם בגילאי 60+, אישה בת 27 וגבר בגיל 39.
טפס"ר יששכר תוהמי מפקד שירותי כבאות חדרה: "מקור הדליקה הוא כמובן בדירה בה שהתה האישה, הבעל שהה איתה בדירה וחולץ במצב קל, סיבת פרוץ הדליקה טרם הובררה, החוקרים יגבו עדות מהבעל שמאושפז בבית החולים ואז נוכל להשלים את החקירה ולהבין בדיוק את הנסיבות לפרוץ הדליקה".
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".