עורכי הדין של החשוד: "החשוד מכחיש באופן גורף את המיוחס לו ומדובר בחקירה אשר נמצאת בשלב ראשוני ביותר"
תושבת חדרה בת 42 הגיעה אתמול לתחנת משטרת חדרה והגישה תלונה כנגד גבר בן 50 המתגורר בסמוך אליה וטענה כי בעל אותה שלא בהסכמתה תוך שימוש בכוח. הבוקר נחקר הגבר באזהרה במשך כמה שעות ובסיום חקירתו שוחרר בתנאים. הוא מכחיש את המיוחס לו וטען כי היחסים ביניהם היו בהסכמה מלאה והוא לא ביצע שום אקט ללא הסכמתה.
החקירה תימשך בימים הקרובים והחוקרים יאמתו את גרסת המתלוננת מול גרסת החשוד. לאחר שהחוקרים ישלימו את פעולות החקירה הנדרשות יוחלט על המשך ההליכים בתיק. לציין כי העובדה שהחשוד שוחרר בתום חקירתו מצביעה על רף חשדות נמוך שהצטברו כנגדו שכן בעבירות מסוג זה על פי רוב החשודים נותרים במעצר. בתום חקירתו החשוד אף טען כי בידיו ראיות ממשיות אשר יחזקו ויאמתו את גרסתו ויוכיחו את חפותו.
עורכי הדין רותם כהן ורחלי חזיזה המייצגים את החשוד אמרו: "החשוד מכחיש באופן גורף את המיוחס לו. מדובר בחקירה אשר נמצאת בשלב ראשוני ביותר, ההגנה משוכנעת כי הדברים יתבהרו וההר יוליד עכבר".
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.