בחול המועד פסח, יום שני ה-25 באפריל, החל מהשעה 11:00, יתקיים בחדרה הפנינג מוטורי HONDA RACE TRACK עוצר נשימה לכל המשפחה. האירוע בשיתוף עיריית חדרה והחברה לתיירות חדרה "נחלים", משרד התרבות והספורט, ובחסות חברת HONDA
על שטח רחב ידיים יתקיים מוטוקרוס במסלול אאוטדור (outdoor), עם תצוגות רכיבה בסגנונות שטרם נראו כמותם בישראל. לאירוע הוכשר מסלול רחב, מהיר ומאתגר, שיאפשר קפיצות ענק ומשלב עליות, ירידות, הפרשי גבהים ותנאי אחיזה מקסימליים. לקהל צפויה חוויית צפייה מרהיבה, ותנאים מושלמים לבילוי משפחתי. בשטח יוקמו מתחמי מזון ושתייה, וכן תצוגת כלים ויריד אביזרים מהתחום המוטורי.
תצוגת קפיצות של טובי רוכבי המוטוקרוס בישראל (צילום: תומר פדר)
יתקיים אימון חימום של כל הרוכבים מכל המותגים אשר יעלו לפי קטגוריות נפח וגיל לאימון קפיצות במסלול הראשון והיחידי בישראל של מוטוקרוס אאוטדור. כמו כן יתקיימו מופע רכיבה וקפיצות ראווה בליווי קריינות ופרשנות של קבוצת המרוצים הרשמית של הונדה, וכן הדגמות ורכיבות מבחן של דור העתיד של רוכבי המוטוקרוס בישראל, עם הסבר ופרשנות על כל רוכב.
מוטוקרוס במסלול אאוטדור על שטח רחב ידיים צילום: תומר פדר
עוד צפויה תצוגת קפיצות של טובי רוכבי המוטוקרוס בישראל מכל הגילאים על גבי כל סוגי האופנועים, ותצוגת כלים ומכונאים בליווי הסברים ופרשנות על עולם המרוצים. האירוע יתקיים במסגרת חוק הספורט המוטורי, ורוכבים רשאים לרכוב עם רישיון נהיגה ספורטיבי ורישיון כלי תחרותי בלבד.
הוראות הגעה: לבאים מדרום על כביש 4, ירידה לתחנת הדלק סונול כ-2 ק"מ לפני הכניסה לחדרה. פונים פניית פרסה בתוך התחנה ונכנסים לשביל עפר מקביל לכביש 4.
לבאים מצפון, יש להמשיך עד צומת עמק חפר, לפנות ימינה עד לאפשרות לפניית פרסה ולחזור לכיוון חדרה. ירידה בתחנת הדלק סונול שלפני הכניסה לעיר.
מפת הגעה MX חדרה צילום: באדיבות עיריית חדרה
מוטוקרוס חדרה. יום שני, 25 באפריל, החל מהשעה 11:00. כ-2 ק"מ מהכניסה הדרומית לעיר. הכניסה חינם. אז קדימה, לחמם מנועים.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.