כפי שפורסם ב"פלאשנט": סיעת זהות יהודית חזרה לקואליציה
מאת: רון איתן יום שישי,
22 באפריל 2016, 16:30
ההסכם נחתם ממש לקראת כניסת החג לאחר שהפרטים האחרונים נסגרו ונסללה הדרך לחזרתה של סיעת "זהות יהודית" לקאליציה.
לאחר חודשיים בהם התנהלו מגעים בין נציגי סיעת זהות יהודית לבין ראש העיר צביקה גנדלמן ונציגיו, נסגרו הפרטים האחרונים שסללו את הדרך לחזרתם של חברי סיעת "זהות יהודית" לקאליציה. ראש העיר צביקה גנדלמן, בירך את חברי הסיעה על חזרתם להנהלת העיר והביע תקווה כי יחד איתו הם יובילו את תכניותיו לקידום העיר חדרה
בהודעה שפירסמו חברי סיעת "זהות יהודית" מיד לאחר חתימת ההסכם נאמר: "הרגע ממש חתמנו על הסכם לחזרתנו לקואליציה העירונית. עיקרי ההסכם: זהות יהודית תהיה שותפה בכירה לגבי פיתוח מערב העיר ותקבל תקציב מוגדל לשיפור התשתיות והכבישים". לציין כי מטקס החתימה נעדר יו"ר הסיעה צפריר ביטון שצפוי ככל הנראה לעזוב את החיים הפוליטיים מרצונו. לאחר פרישתו הצפויה של ביטון, יצטרף למועצת העיר מלכיאל אלבז שהוצב מספר 5 ברשימה.
מההסכם עולה כי חברי סיעת "זהות יהודית" יקבלו מספר תפקידים כאשר יו"ר הסיעה יכהן כמשנה לראש העיר וכן, הסיעה תקבל תפקידים נוספים והיא תחזיק את תיק התפעול, משנה למחזיק תיק החינוך, יו"ר ועדת כספים, סגן יו"ר ועדת הנחות במיסים, יו"ר ועדת ביטחון, דירקטור בעמותה לתרבות הפנאי (על"ה), דירקטור בחברה הכלכלית ותקציב לפעילות תרבות תורנית.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.