חוקרי תחנת חדרה עצרו אחה"צ עובדת זרה בת 57 ממולדובה בחשד כי תקפה פעמים רבות קשישה בת 82 בה היא מטפלת
החקירה נפתחה בעקבות תלונה שהועברה על ידי החברה המעסיקה את העובדת לאחר שהגיעו לידיהם ראיות המחזקות את החשדות. בחקירה ראשונית עולה כי בני משפחתה (בתה וחתנה) של הקשישה היו ערים להתעללות אך סרבו להפסיקה ככל הנראה בטענה כי הם מחכים לעובדת אחרת שתחליף את החשודה ובכך לא מנעו את התקיפות החוזרות ונישנות של המטפלת בקשישה. בגמר חקירתה של החשודה יזומנו להחקר גם בני משפחת הקשישה. בכוונת המשטרה להאריך את מעצרה של החשודה.
החקירה נפתחה בעקבות תלונה שהועברה על ידי החברה המעסיקה
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".