שמונה אישומים נכללו בכתב אישום שהוגש בימים אלה נגד תושב חדרה בן 54 שעניינם מעשים מגונים בפומבי
בעקבות הגשת כתב האישום נתבקש בית המשפט להורות על הארכת מעצרו עד תום ההליכים. מכתב האישום עולה כי הנאשם המתגורר ועובד בחדרה נהג להגיע לתל אביב ולבצע מעשים מגונים בפני צעירות בכך שהיה חושף את איבר מינו בפומבי. בכתב האישום נטען כי הנאשם זרע אימה בליבה של העיר תל אביב כשהוא לבוש שחורים ופניו מכוסים בחם-צוואר.
מכתב האישום עולה עוד כי הנאשם היה נוהג לעקוב אחר הצעירות בשעות לילה מאוחרות ולאחר מכן היה מתקרב אליהן וחושף בפניהן את איבר מינו תוך שהוא רודף אחריהן. בחקירתו הודה הנאשם בחלק מהמקרים בהם ביצע עבירות מין בפני צעירות אך לא סיפק הסבר מדוע נהג ללבוש מכנסיים קצרים וחם צוואר על פניו בעת שביצע את האישומים המיוחסים לו. בחקירתו הודה הנאשם כי הגיע לתל אביב כדי לטייל אך לא סיפק מידע מפורט על המקומות בהם היה וכשהוטחו בפניו מקרים נוספים הוא טען כי אינו זוכר אותם.
המתלוננות תיארו בחקירתן את תחושת הבהלה שאחזה בהן בעת מעשיו של הנאשם אך במהלך חקירתו טען הנאשם כי לא היתה להן סיבה להיבהל מאחר והוא לא התקרב אליהם יתר על המידה והן רק חשבו שהוא קרוב אליהן. עוד טען הנאשם כי הוא סובל מסטיה וכי הוא מבקש טיפול תוך שהוא מביע רצון לחזור לשגרת חייו, לחזור למשפחתו ולעבודה.
סניגוריו של הנאשם עורכי הדין יגאל כהן וליאור בנימין ביקשו מבית המשפט לשחרר את מרשם בטענה כי הוא סובל מסטיה ואף טופל בה בעבר והציעו לשחררו למעצר בית. בהחלטתה קבעה השופטת לימור מרגולין-יחידי כי הנאשם ישהה במעצר עד להחלטה אחרת וביקשה משירות המבחן להכין לנאשם תזכיר אשר יוגש לה עד לדיון הבא.
עורכי הדין יגאל כהן וליאור בנימין
עורך הדין יגאל כהן וליאור בנימין אמרו בתום הדיון: "מכתב האישום עולים תמיהות רבות אשר צריכות להתברר על ידינו, התהיות הרבות נובעות מעמימותן של ההאשמות הגם שאינן גורפות ומגיעות לכלל הרמת גבה. מאחר ומכלול הראיות טרם הועמדו לרשותינו ניכר, כי סימני השאלה יעמדו על טילן עד שנקבל את מלוא התשובות.
כבר בשלב המעצר הראשוני התברר, כי נפל פגם מהותי במתן חובת ההיוועצות למרשי ואנו נישכול צעדינו בהמשך בהקשר לפגם דנן. שרשרת הטעויות החלה כאשר לא העמידו בפני מרשי האפשרות לראות עו״ד טרם חקירתו ובדגש על המילה טרם, כי שם מתנהלות מרבית הטעויות של חשודים בטח ובטח כאלה שאין להם עבר פלילי. כל חשוד שיבקש לראות עו״ד טרם חקירתו, יכול ויטיב מעמדו כחשוד עשרות מונים."
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".