המספר העצום של זחלי יתושים ויתושים בוגרים שנמצאו בבריכה הבהיר כי הבריכה הייתה מקור למכת היתושים שתקפה את תושבי השכונה בשבועות האחרונים
בריכת שחייה הנבנית באחת הבתים בשכונת נווה חיים הפכה למוקד דגירת יתושים, וגרמה למכת יתושים שהטרידה את תושבי השכונה ברדיוס של מאות מטרים. בימים האחרונים הגיעו לעיריית חדרה תלונות על ריבוי יתושים בנווה חיים הוותיקה. למקום יצא המדביר העירוני, ולאחר סיור קצר הוא נכנס לאתר בנייה ונדהם לגלות בריכת שחייה הנמצאת בשלבי בנייה, מלאה במים עומדים ומזוהמים ובתוכה אלפי זחלים של יתושים.
המספר העצום של זחלי יתושים ויתושים בוגרים שנמצאו בבריכה הבהיר כי הבריכה הייתה מקור למכת היתושים שתקפה את תושבי השכונה בשבועות האחרונים. למרות פעולות ההדברה השוטפות שמבצעת העירייה בשטחים הציבוריים, עדיין קיימים מוקדי דגירה רבים בשטחים פרטיים שלעירייה אין סמכות להיכנס אליהם לצורכי בדיקה וריסוס.
העירייה קוראת לציבור להקפיד לייבש מוקדי מים עומדים בחצרות הבתים, וכן לגלות ערנות למוקדים אפשריים של דגירת יתושים. בעירייה מסבירים כי די במעט מים בקרקעית של צמיג ישן, תחתית של כוס, אדניות, תחתיות של עציצים, מי מזגנים וכדומה כדי לשמש בית גידול ליתושים.
תושבים שמגלים מוקדי יתושים מתבקשים להודיע על כך במהירות למוקד העירוני 106, והמדביר העירוני ייצא למקום, כולל לשטחים פרטיים, עם חברת ההדברה לטיפול מיידי.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!