הצבתו של מלכיאל אלבז בראש סיעת זהות יהודית התאפשרה בעקבות פרישתו מהחיים הפוליטיים של היו"ר הקודם עו"ד צפריר ביטון. טרם אישור המינוי יוכרז אלבז כחבר מועצת העיר
בישיבת המועצה שלא מן המניין שתתקיים מחר בשעה 16:00 יבקש ראש העיר צביקה גנדלמן, מחברי המועצה לאשר את מינויו של היו"ר החדש של סיעת זהות, יהודית מלכיאל אלבז, לתפקיד המשנה לראש העיר בתואר וללא שכר כפי שסוכם בהסכם הקואליציוני שנחתם לפני חודש וכפי שפורסם בעבר בפלאשנט על חזרתה הצפויה אז של סיעת יהודית לקואליציה.
הצבתו של מלכיאל אלבז בראש סיעת זהות יהודית התאפשרה בעקבות פרישתו מהחיים הפוליטיים של היו"ר הקודם עו"ד צפריר ביטון ועם פרישתו של מספר 4 ברשימה אלי כהן. אלבז ידוע ביחסיו הטובים עם גנדלמן וגם בעבר כאשר שימש אלבז עוזרו האישי של צפריר ביטון הוא נהנה לשתוף פעולה מלא מצד גנדלמן אשר מעריך את פועלו.
מלכיאל אלבז. יו"ר סיעת זהות יהודית (צילום: שלומי גבאי)
אלבז בן 27, נשוי ואב לשלושה. מכריו יודעים לספר עליו כי מדובר בבולדוזר אמיתי, אחד שיודע להניע עניינים ולקדם פרוייקטים. מכריו מספרים עוד כי הוא יסודי בעבודתו ומייחסים לו חלק גדול בהצלחתה של סיעת זהות בבחירות האחרונות מאחר ומדובר בסיעה חדשה שהפכה להיות הגדולה בעיר.
בשיחה עם פלאשנט אמר אלבז: סיעת זהות יהודית היא הגדולה בעירייה ואנחנו מברכים על חזרתנו לקואליציה. נמשיך לפעול למען ציבור בוחרינו ולמען תושבי חדרה. יש לנו קשר מיוחד וטוב עם ראש העיר וביחד נפעל לקידום העיר".
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.