האב החולה המחזיק ברישיון רפואי לצריכת הסם בשל מחלה ממנה הוא סובל. סניגורו של הנאשם: "מרשי הוא אדם נורמטיבי נטול כל עבר פלילי המנהל אורח חיים נורמלי"
שופט בית משפט השלום בחדרה משה גינות גזר השבוע עונש של 300 שעות של'צ ( שירות לתועלת הציבור ) ומאסר על תנאי של 6 חודשים למשך 3 שנים על תושב חדרה בן 27 נשוי ואב לילד שהורשע על פי הודאתו בסחר בסמים.
במהלך חודש יולי 2014 מכר הנאשם 10 מנות מסוג קנאביס אותם לקח ללא רשות מאביו החולה המחזיק ברישיון רפואי לצריכת הסם בשל מחלה ממנה הוא סובל לצעירה בת 23 תושבת מרכז הארץ שהיא קרובת משפחתו ובתמורה קיבל ממנה 500 ש"ח כשהעסקה מתבצעת בחניון רכבים הסמוך לבית החולים הלל יפה.
עו"ד משה אורן שייצג את הנאשם טען בבית המשפט כי מרשו הוא אדם נורמטיבי נטול כל עבר פלילי המנהל אורח חיים נורמלי, עובד בקביעות כטכנאי בחברת תקשורת מובילה בכדי לפרנס את משפחתו אשר מעד פעם אחת ויחידה, הודה מיד במיוחס לו, חסך זמן שיפוטי יקר והביע חרטה על מעשיו.
עו"ד אורן אף ציין את נסיבות חייו המיוחדות של הנאשם שעלה ארצה עם משפחתו בהיותו בן 6 וחווה יחד איתם את משבר ההגירה וכבר מגיל צעיר סייע לפרנס את משפחתו שעברה ימים לא קלים. בהתחשב בתסקיר שירות המבחן החיובי שהתקבל בעניינו ובנימוקים שפירט הסניגור סבר השופט גינות כי הנאשם אינו עבריין מועד שבחר בדרך הפשע וכי אכן מדובר במעידה חד פעמית וגזר עליו כאמור 300 שעות של"צ ועונש מאסר על תנאי בלבד. עו"ד משה אורן סיכם ואמר: "מדובר בגזר דין חריג שבו בית המשפט החליט לתת לנאשם הזדמנות שניה".
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.