היחידה לאיתור נוער של אגף הרווחה מובילה סדנת סטנדאפ שנועדה לסייע לבני נוער לחשוף את עולמם הפנימי באמצעות הומור
היחידה לאיתור נוער מפעילה סדנת סטנדאפ במטרה לסייע לבני נוער לחשוף את עולמם הפנימי באמצעות הומור.
הפרויקט שמובילה יחידת האיתור מתממש בזכות הרוח הגבית של מנהלת אגף הרווחה זיוה הימברג ושל מנהלת מחלקת הנוער באגף הרווחה ורדה ביטון, והתמיכה של המשנה לראש העיר בועז ביטון הממונה על תיק הרווחה בעיריית חדרה.
סדנת הסטנדאפ הראשונה פועלת עם קבוצת בני נוער במתנ"ס גני אלון, בהנחיית הסטנדאפיסט חיים אלמקייס, מדריך ביחידת האיתור דרסה זאודה, וסטודנטית ביחידת האיתור שלומית אליאזרוב.
לפרויקט שמוביל אגף הרווחה בראשות זיוה היימברג, באמצעות יחידת האיתור, שותפים מתנ"ס גני אלון, היחידה העירונית למאבק בסמים ואלכוהול, ותוכנית "עיר ללא אלימות".
אלמקייס, זאודה ואליאזרוב (צילום: יח"צ)
השבוע יצאה הקבוצה ביחד עם צוות של יחידת האיתור לצפות במופעי סטנד אפ ואלתורים ב"קומדי בר" בתל אביב. מנהל יחידת איתור נוער, שלומי פורקוש, מסביר כי במסגרת הסדנה תקיים קבוצת בני הנוער מופע ייחודי משלה בפרויקט "זולה על החוף" שיתקיים בחודשי הקיץ בחוף הים בגבעת אולגה.
כאמור, מטרת הסדנה לעודד בני נוער לחשוף את עולם התוכן הפנימי שלהם באמצעות הומור, ועל-ידי כך להציף נושאים של מניעת שימוש בסמים ואלכוהול ומניעת התנהגויות סיכוניות אחרות. הסדנה תימשך 12 מפגשים שבועיים, כולל יציאה למופעי סטנדאפ בתל אביב וסדנת יוגה צחוק, והיא מיועדת לבני נוער בגילאי 13 עד 18 תושבי חדרה.
בנוסף להופעת הקבוצה ב"זולה על החוף", פועלת מחלקת הנוער באגף הרווחה להעלות את המופע באולם בעיר, בפני בני משפחה, חברים וחברות, אנשי מקצוע מהתחום ונבחרי העירייה.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!