שני צעירים מחדרה נעצרו בחשד שהציתו רכב בהוראת אסיר
מאת: שלומי גבאי יום שלישי,
5 ביולי 2016, 19:03
משטרה חדרה עצרה הבוקר שני תושבי העיר (19,21) המקורבים לעבריין אושר ארביב בחשד כי נשלחו על ידו להצית את רכבה של פרודתו וזאת בשל סכסוך ביניהם
הבוקר פשטו בלשי משטרת חדרה על בתיהם של השניים כשבידם צווי חיפוש ולקחו אותם לחקירה במשרדי התישאול בתחנת חדרה , ארביב עצמו נחקר באזהרה בפרשה בתחילת השבוע והוחזר לתאו, אך החוקרים חושדים כי בהוראתו פעלו השניים שאחד מהם הוא קרוב משפחתו שאמור בימים הקרובים להתחיל לרצות עונש מאסר בגין עבירות הצתה בתיק מתוקשר אחר.
כזכור לפני כשבועיים הוצת רכב מזדה שנשרף כליל בעת שחנה מחוץ לביתה של פרודתו של ארביב בחדרה
חקירתם של השניים שלא משתפים פעולה עם חוקריהם נמשכת בשעה זאת והם צפויים לבלות את הלילה במעצר ובבוקר יוחלט האם לבקש מבית המשפט את הארכת מעצר לצורך המשך החקירה.
הרכב נשרף כליל (צילום: שלומי גבאי)
אושר ארביב. החוקרים חושדים כי בהוראתו פעלו החשודים שנעצרו צילום: שלומי גבאי
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.