שני צעירים מחדרה נעצרו בחשד שהציתו רכב בהוראת אסיר
מאת: שלומי גבאי יום שלישי,
5 ביולי 2016, 19:03
משטרה חדרה עצרה הבוקר שני תושבי העיר (19,21) המקורבים לעבריין אושר ארביב בחשד כי נשלחו על ידו להצית את רכבה של פרודתו וזאת בשל סכסוך ביניהם
הבוקר פשטו בלשי משטרת חדרה על בתיהם של השניים כשבידם צווי חיפוש ולקחו אותם לחקירה במשרדי התישאול בתחנת חדרה , ארביב עצמו נחקר באזהרה בפרשה בתחילת השבוע והוחזר לתאו, אך החוקרים חושדים כי בהוראתו פעלו השניים שאחד מהם הוא קרוב משפחתו שאמור בימים הקרובים להתחיל לרצות עונש מאסר בגין עבירות הצתה בתיק מתוקשר אחר.
כזכור לפני כשבועיים הוצת רכב מזדה שנשרף כליל בעת שחנה מחוץ לביתה של פרודתו של ארביב בחדרה
חקירתם של השניים שלא משתפים פעולה עם חוקריהם נמשכת בשעה זאת והם צפויים לבלות את הלילה במעצר ובבוקר יוחלט האם לבקש מבית המשפט את הארכת מעצר לצורך המשך החקירה.
הרכב נשרף כליל (צילום: שלומי גבאי)
אושר ארביב. החוקרים חושדים כי בהוראתו פעלו החשודים שנעצרו צילום: שלומי גבאי
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!