העצורים: כפיר ימין הררי בן 22 מחדרה וקטין נוסף בן 17.5. עו"ד אלעד אלימלך המייצג את ימין הררי: "מעצרו של החשוד שאני מייצג הוארך עד יום שני, הוא מכחיש את המיוחס לו והחקירה טרם הסתיימה
משטרת נתניה עצרה בסוף השבוע את העבריין כפיר ימין הררי (22) מחדרה וקטין נוסף (17.5) תושב העיר בחשד כי פרצו לרכב שחנה בנתניה וגנבו ממנו אקדח השייך לבעל הרכב. בחיפוש שערכו בלשי המשטרה בביתו של ימין הררי נתפסו מספר קליעים של אקדח שנשלחו לבדיקת המעבדה לזיהוי פלילי בכדי לבדוק האם יש התאמה בין האקדח לתחמושת.
כפיר ימין הררי. מכחיש את המיוחס לו (צילום: שלומי גבאי)
בדיון שנערך אתמול בבית משפט השלום בפתח תקווה טען נציג המשטרה כי בידי החוקרים סרטון ממצלמות האבטחה בזירת הפשע בו נראה רכב השייך לבן משפחתו של ימין במקום והחשד הוא כי השניים פרצו את הרכב תוך שהם משתמשים בכפפות וגנבו את האקדח לאחר שידעו על הימצאות האקדח בתוך הרכב.
עו"ד אלעד אלימלך צילום: יח"צ
בחקירתו הכחיש ימין הררי את המיוחס לו וטען לחפותו, אולם מעצרו ומעצר הקטין הוארך ב-4 ימים לצורך השלמת החקירה. על פי המודיעין המשטרתי ימין הררי מקורב לאחים אושר, אלי ומתן ארביב מחדרה שהסתבכו לא אחת עם החוק, הררי עצמו נעצר בשנה האחרונה בחשד למספר אירועי ירי, השלכת רימוני הלם והצתות אך בכל הפעמים שוחרר ללא כל אישום.
עו"ד אלעד אלימלך המייצג את ימין הררי מסר: "מעצרו של החשוד שאני מייצג הוארך עד יום שני, הוא מכחיש את המיוחס לו והחקירה טרם הסתיימה. כמו תמיד בשלב מעצר הימים, ישנן פעולות חקירה וכסנגור אתה לא מודע להן וממתין לראות אם יניבו ראיה או יובילו לכרסום בחשד".
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".