נערך מופע סיום שנת פעילות במסגרת פעילות בוקר למבוגרים במתנ"ס גבעת אולגה ובו הוצגו יצירות מרהיבות שהוכנו על ידי משתתפי הפעילות והפעילים. יו"ר הנהלת המתנ"ס עו"ד אליהו בוסקילה: "כך יוצרים קהילה נפלאה ומאוחדת"
מופע מרגש וייחודי התקיים במהלך השבוע האחרון במתנ"ס גבעת אולגה, תחת הכותרת "סיום שנת פעילות מועדון בוקר". בכל בוקר, מגיעים למתנ"ס גבעת אולגה, מבוגרים רבים הבאים לפעילות עשירה, במהלכה יוצרים יצירות מרהיבות. היצירות הרבות שהוצגו בתערוכה, נעשו על ידי אנשים עם מוגבלויות מסוימות, מבוגרים שעברו אירועים מוחיים, שבמסגרת הפעילות מבטאים את כישוריהם.
יוצרים קהילה איכותית (צילום: באדיבות מזכירות "הבית היהודי")
המשתתפים הרבים במופע, התרשמו מהיצירות הרבות, ובמשך שעה ארוכה הסתובבו סביב הדוכנים הרבים. בין היצירות, תכשיטים, ציורים, פיסולים, חיות ובובות.
מגוון יצירות הוצגו במופע צילום: באדיבות מזכירות "הבית היהודי"
באירוע השתתף קהל רב מתושבי גבעת אולגה, שבאו לתמוך ולעודד את המיזם. במהלך המופע נאם יו"ר הנהלת המתנ"ס וחבר מועצת העיר עו"ד אליהו בוסקילה שהתרגש מאוד מכמות המשתתפים ומן היצירות המרהיבות: "לראות את כל הקהל הזה, ואת הפעילות המגוונת של המתנ"ס, המתאימה לכל הגילאים ולכל הסגנונות, היא גאווה גדולה למתנ"ס ולגבעת אולגה בכלל. הפעילות הזו יוצרת קהילה נפלאה ומאוחדת בגבעת אולגה".
המשתתפים הרבים העלו על נס את פעילות מועדון הבוקר במסגרת המתנ"ס, אותה מרכזת הגב' מלכה בר-עד, והודו לה על פעילותה הברוכה, כמו גם ליו"ר הנהלת המתנ"ס על הדחיפה התמידית ועל
הקצאת המשאבים לפעילות זו.
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!