סוגיה עקרונית בבית המשפט: האם חשיפה ברשת החברתית קבילה כראיה בתביעת נזיקין? בית המשפט יכריע בקרוב
האינסטגרם הוא הבלש האולטימטיבי. דוגמא לכך קיבלנו לאחרונה מבני זוג שמנהלים מאבק גירושין מכוער, כאשר האישה קובעת במרכז כתב התביעה, כי הפכה לנכה נפשית, חרדתית והיסטרית, בגלל פחדיה מבן זוגה האלים, ולכן דרשה בתביעת נזיקין שהוגשה לבית המשפט להורות לבעלה לפצותה בחצי מיליון ₪.
תחילתה של הדרמה כבר לפני מספר שנים. בני הזוג עמדו להינשא, אבל אז הבעל המיועד החליט לבטל את האירוע יומיים לפני המועד שנקבע, מה שגרם לאישה מבוכה שכן חלק מהאורחים שלא ידעו על הביטול הגיעו לחתונה, אבל נאלצו לחזור כלעומת שבאו. למרות הכל, הזוג חי ביחד כידועים בציבור ולימים הביאו בת משותפת לעולם. מיד לאחר מכן הפכו חייה של האישה לגהינום, כך היא טוענת בכתב התביעה שהוגש לבית המשפט לענייני משפחה. מצד אחד לדבריה, בן זוגה פינק אותה, מצד שני היכה אותה באכזריות. לדבריה "אני חיה בחרדות, אני לא יוצאת מהבית".
עו"ד אורן סולן
פרקליטו של הבעל עו"ד אורן סולן, סבר אחרת לגמרי אחרי ששמע את גרסתו. בין היתר נטען בכתב ההגנה כי "כי האישה עושה מניפולציות, כדי לסחוט כספים שאין לי". בכתב התביעה הוסיפה האישה כי החרדות הפכו אותה לנכה נפשית עד כדי כך שהיא "אינה מסוגלת לקחת את הילדה הקטנה למעון".
האב בעצת עו"ד סולן, נדרש לעקוב אחר אם בתו "המסתגרת בביתה" ובמקביל ביקש מבית המשפט למנות פסיכיאטרית מומחית שתקבע את מידת הנזקים שנגרמו לאישה אם בכלל. תוך כדי ההליך האב החל לבלוש אחרי זוגתו, שלא באמצעות בלש פרטי. הוא פשוט חיטט באינסטגרם שלה, ושם חשף תמונות שאינן משאירות מקום לספק לגבי "פחדיה המבוימים" של אם בתו. האישה נצפתה בתמונות רבות מבלה במועדונים באילת, חוגגת, צוחקת ומצחקקת.
"זו לא אישה שסובלת מפחדים וחרדות, זו אישה בליינית שמנסה לסחוט את בן הזוג שלה בטענות שווא", קבע עו"ד סולן והגיש את החומר לפסיכיאטרית המומחית, שגם לה נותר אלה לקבוע כי מדובר בטענות שווא. בימים הקרובים יצטרך בית המשפט לפסוק בתביעת הנזיקין ולקבוע האם לאינסטגרם יש משמעות משפטית והאם לקבל את חוות הדעת של הפסיכיאטרית שחלקה התקבל אחרי צפייה באינסטגרם של האישה.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.