המינוי יובא לאישור מועצת העיר בישיבה שתתקים בעוד שבועיים. ראש העיר צפוי תחילה להודיע על המינוי להנהלת העיר בימים אלה
בישיבת הנהלת העירייה שאמורה להתקיים השבוע צפוי ראש העיר צביקה גנדלמן להודיע על מינויו של חבר מועצת העירייה מטעם סיעת "זהות יהודית", עו"ד קובי שוקר, למחזיק תיק הספורט. מאז פרישתו מהקואליציה של עו"ד אוהד מרחב, הועבר תיק הספורט לידיו של גנדלמן שהחזיק בו בחודשים האחרונים.
עו"ד שוקר, בן 34, משמש כחבר דירקטוריון בעמותת על"ה וכיו"ר ועדת הבטחון העירונית. בעבר שיחק שוקר בקבוצת הכדורגל של הפועל חדרה והצהיר כי נושא הספורט קרוב אליו והוא רואה חשיבות רבה לקידומו והרחבתו.
חבר מועצת העיר עו"ד קובי שוקר (צילום: שלומי גבאי)
שוקר ידוע כדמות אהודה ומקובלת בעיר וגם על כל חברי המועצה. לציין, כי מינויו של שוקר בא בעקבות מדיניותו של ראש העיר שרואה בספורט בחדרה נושא חשוב ובעבר הכריז לא פעם כי הוא שם למטרה להביא לקידומו של הספורט ההישגי בעיר תוך הגדלת המשאבים והתקציבים להשגת היעדים
תיק הספורט בחדרה מאגד בתוכו 4 ענפים עיקריים והם: כדורגל בוגרים, כדורסל, כדורגל נשים וכדורעף. לאחר הודעת המינוי בהנהלת העיר צפוי ראש העיר להביאו גם לאישור מועצת העיר שתתקיים בעוד כשבועיים.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.