קבוצת סטודנטים, ביניהם בני העיר חדרה, מובילים את פרויקט "מברוק" המארגן חתונות לזוגות מתקשים כלכלית, בתמורה לפעילות התנדבותית
פרויקט "מברוק" מסייע לזוגות צעירים שידם אינה משגת, להגשים את חלומם ולקיים חתונה מושקעת, ובתמורה על בני הזוג לתרום לחברה בפעילות התנדבותית. הפרויקט מארגן קהילת מתנדבים המורכבת מצעירים ואנשי מקצוע מעולם האירועים, ויחד מאפשרים לזוגות צעירים להרים את האירוע ואף לצאת ממנו עם חיסכון בסיסי לתחילת החיים המשותפים. הזוגות שמתחתנים באמצעות "מברוק" מצטרפים לקהילת המתנדבים של הפרויקט לאירועים הבאים.
ראש העיר עם ירין קרן ממובילי המיזם
ראש העיר צביקה גנדלמן נכח השבוע בהכנות לחתונה ייחודית שהתקיימה במסגרת פרויקט "מברוק". את פרויקט "מברוק" הקימו סטודנטים מהמרכז הבינתחומי הרצליה, ביניהם שני בני העיר חדרה יעל דסאו וירין קרן החברים בהנהלת הפרויקט. מטרת הפרויקט להפגין ערבות וסולידריות הדדית בחברה הישראלית.
השבוע התקיימה בחדרה חתונה במסגרת הפרויקט, אשר רבים מתושבי העיר לקחו בה חלק למען הזוג הצעיר וכולה אורגנה בהתנדבות. כך למשל, האולם, הדי ג'יי, המאפרת, הביגוד, המלצרים, הברמנים ועוד, הכל אורגן בהתנדבות ועם המון אהבה.
ראש העיר שוחח לפני האירוע עם הסטודנטים ושיבח את המיזם שכולו לב ונשמה, ונועד לשמח חתן וכלה ואת הקהילה כולה. "עם ישראל ככלל, ותושבי חדרה בפרט, מראים שעזרה הדדית היא בדמם ומתכנסים לעזור לחברה הישראלית לא רק בעתות מלחמה", אמר ראש העיר וביקש לאחל בשמו הרבה מזל טוב לזוג הצעיר.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".