במחוז חוף של המשטרה ובתחנת חדרה נערכים לקראת אירוע ה"בום בוקס" שייערך בפארק נחל חדרה במוצ"ש ה-1.10.2016
פסטיבל "בום בוקס" צפוי להסתיים בשעות הבוקר המוקדמות למחרת ושוטרי המחוז יתפרסו במתחם הארוע ומחוצה לו על מנת לשמור על ביטחון המשתתפים ישמרו על הסדר ויכווינו את התנועה בצירים הסמוכים.
לשם קיום האירוע ייסגרו מספר צירים החל מהשעה 17:00 ברחובות יש'י, מנחם בגין, אהרונסון והרחובות המובילים אליהם למעט לתושבי השכונות בהצגת תעודת זהות. הכניסה לאולגה מכיוון צפון מכיוון כביש 2 תתאפשר בכניסה הדרומית מרחוב צוקים.פתיחת שערים לקהל בשעה 20:00.
לנוחות הציבור חניונים סמוכים מהם יתבצעו שאטלים: חניון הרכבת, חניון חוף אולגה, חניון כפר הים, חניון כיכר מתחם one.
בכניסה למתחם יתבצע בידוק ביטחוני, לא תתאפשר הכנסת כלי נשק פרט לאנשי משטרה מזוהים באמצעי זיהוי.
תתבצע אכיפה של חוק האלכוהול.
לא תתאפשר חנייה בצירים הראשיים שתפריע לתנועה,ירשמו דו"חות ותתבצע גרירה. יחולקו נשיפונים ביציאה במסגרת מניעה מצבית על מנת למנוע מנהגים לנהוג תחת השפעת אלכוהול. המשטרה פונה לציבור ומבקשת להשמע להנחיות השוטרים והסדרנים ולגלות עירנות ולדווח על כל אדם או חפץ חשוד.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!