תאונה קטלנית: הולך רגל בן 30 מחדרה נהרג מפגיעת רכב
מאת: שלומי גבאי יום רביעי,
16 בנובמבר 2016, 06:39
התאונה אירעה הלילה לאחר חצות בכביש 4 סמוך לצומת חפר. צוות מד"א שהוזעק למקום קבע את מותו
הולך רגל בן 30 מחדרה, נהרג הלילה בסביבות השעה 01:30 מפגיעת רכב בכביש 4 בעת שחצה את הכביש סמוך למעבר חציה בצומת חפר דרומית לחדרה. מחקירה ראשונית של בוחני התנועה עולה כי הרכב בו נהג תושב בנימינה חצה את הצומת באור ירוק. הנהג בן 69 נחקר על ידי המשטרה ובסיום חקירתו הראשונית הוחלט לשחררו.
פאראמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום ביצעו פעולות החייאה אך נאלצו לקבוע את מותו. פאראמדיק מד"א אליק איסקימוב סיפר: "כשהגענו למקום ראינו רכב עם שמשה מנופצת ובסמוך אליו שכב על המדרכה גבר כבן 30 כשהוא מחוסר הכרה עם פגיעה רב מערכתית קשה. ניסינו להעניק לו טיפול רפואי אבל הפציעה שלו הייתה קשה מאוד ובתוך רגעים ספורים נאלצנו לקבוע את מותו במקום."
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".