הכלבייה העירונית מציעה לארח חיות מחמד מזיכרון יעקב
מאת: רון איתן יום רביעי,
23 בנובמבר 2016, 14:12
לנוכח תמונות מרגשות של תושבים בזיכרון יעקב הרצים אל ביתם הבוער כדי להציל את כלבם מהלהבות, עלתה למודעות סוגיית חיות המחמד של תושבים שפונו מבתיהם בשל השריפה
בעקבות המראות הנחה ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן את הווטרינר העירני ד"ר יורם ולטר, לפתוח את הכלבייה לאירוח חיות מחמד מזיכרון יעקב שבעליהן נאלצו לפנות את ביתם. לדברי ראש העיר גנדלמן, האירוח יהיה ללא תשלום, ובא להקל על בעלי חיות המחמד ולאפשר להם להתפנות לטפל בנזקי השריפה בידיעה שכלבם, או חיית מחמד אחרת, מטופל כראוי.
כזכור כי מאז נכנס לתפקידו הוביל ראש עיריית חדרה את הקמתה של ועדה עירונית הפועלת למען זכויות בעלי החיים והגנה עליהם. בנוסף היה בין יוזמי הוועדה לזכויות בעלי חיים גם במרכז השלטון המקומי, ומאז הקמתה הוא מכהן כיו"ר הוועדה.
ראש העיר מזמין בעלי חיות מחמד מזיכרון יעקב, המעוניינים שיתארחו בכלבייה העירונית, ליצור קשר עם המחלקה הווטרינרית של עיריית חדרה בטלפון 04-6331675.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".