הכל נשאר במשפחה: המיילדת ילדה את בנה הבכור של אחותה
מאת: רון איתן יום ראשון,
1 בינואר 2017, 12:15
את השנה החדשה קיבלה נעמה יפה- דדוש במרכז הרפואי הלל יפה כשילדה עם בן ראשון ובכור ביום הראשון לשנה האזרחית. מי שיילדה אותה הייתה יובל, אחותה, המשמשת כמיילדת בחדר הלידה של "הלל יפה".נעמה היא גם בתה של ד"ר ענת יפה, מנהלת היחידה לאנדוקרינולוגיה של בית החולים
נעמה הגיעה ביחד עם בעלה שי לחדר הלידה של המרכז הרפואי הלל יפה כדי ללדת את בנם הבכור לפני התאריך המקורי המשוער ה-2.1.2017. רגע לפני שנגמרה שנת 2016 נולד בנם הבכור, שבחר לצאת לעולם שעתיים לאחר ההגעה ממש עם תחילתה של שנה החדשה.
בלידה סייעה לה לא אחרת מאשר אחותה, יובל, אחות מיילדת במחלקת נשים ויולדות ובחדר הלידה של "הלל יפה" בשגרה. בלידה, באופן טבעי, הייתה נוכחת גם אמה, שהיא גם מנהלת היחידה לאנדוקרינולוגיה של בית החולים, ד"ר ענת יפה. מה שנקרא – סיפור משפחתי משמח במיוחד לקראת השנה החדשה.
נעמה, חובקת את בנה הראשון. לצדה אמה, ד"ר יפה, ואחותה יובל (צילום: דוברות בית החולים)
מלבד נעמה, עד השעה 9:00 בבוקר, נולדו עוד 5 תינוקות חדשים בשנה האזרחית החדשה. כולם בנים. בחדר לידה בטוחים שעד סוף היום יצטרפו עוד מספר לא מבוטל של תינוקות.
שיהיה במזל ושנה טובה ונהדרת!
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!