22 חודשי מאסר לתושב חדרה שהורשע בנשיאה והובלה של מטען חבלה
מאת: שלומי גבאי יום שישי,
6 בינואר 2017, 16:46
השופטת דינה כהן התחשבה בעובדה כי הנאשם נטול כל עבר פלילי ובעובדה כי תסקיר המבחן בעניינו חיוב
בית המשפט המחוזי בבאר שבע הרשיע השבוע את תושב חדרה בן 28 בעבירות של נשיאה והובלת מטען חבלה וגזר עליו 22 חודשי מאסר בפועל, 10 חודשי מאסר ע"ת למשך 3 שנים שלא יעבור כל עבירת נשק, קנס כספי בסך 6000 ש"ח ובנוסף יחולט רכבו מסוג רנו עימו בוצע העבירה לטובת אוצר המדינה.
הנאשם שנעצר ע"י בלשי ימ"ר לכיש יחד עם 7 נאשמים נוספים בחודש אפריל אשתקד הואשם תחילה כי השתייך לחבורת עבריינים מאיזור נתניה אשר חברה לאנשיו של ראש ארגון הפשע הדרומי שלום דומרני וקיבלה ממנה מטען חבלה שנועד לפגוע בעבריין עמו מסוכסכת החבורה מהשרון הודה במסגרת עסקת טיעון בכתב האישום המתוקן לאחר שכפר בהאשמות שיוחסו לו במשך כל חודשי מאסרו.
השופטת דינה כהן התחשבה בעובדה כי הנאשם נטול כל עבר פלילי ובעובדה כי תסקיר המבחן בעניינו חיובי ואישרה את הסדר הטיעון שהושג עם פרקליטות מחוז דרום.
הנאשם הודה במסגרת עסקת טיעון בכתב האישום המתוקן לאחר שכפר בהאשמות
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!