בין ארבעת העצורים נמנה גם עבריין כבד הנחשב יעד בכיר של שוטרי תחנת חדרה. העצורים טענו בחקירתם כי בסך הכל ישבו לדבר יחדיו והחזיקו את כובעי הגרב בשל מזג האויר הקר
ארבעה עבריינים בשנות ה-20 לחייהם תושבי חדרה נעצרו בסוף השבוע בשעות הקטנות של הלילה ע"י בלשי משטרה על גג בניין ברחוב החסידה בעיר כשברשותם כובעי גרב וחבלים. על פי המשטרה הם תכננו לבצע פשע והיו רעולי פנים, לטענתם הם בסך הכל בילו יחד.
הארבעה שמוכרים היטב למשטרה ביניהם עבריין כבד הנחשב יעד בכיר של התחנה טענו בחקירתם כי בסך הכל ישבו לדבר יחדיו והחזיקו את כובעי הגרב בשל מזג האויר הקר אולם במשטרה סבורים כי הם תכננו לבצע את זממם ולא סתם דאגו לכסות את פניהם, הבלשים ערכו סריקות נרחבות בכדי לאתר ממצאים נוספים בבניין ובקרבתו בכדי לאסוף ממצאים נוספים שיקשרו אותם לביצוע העבירה.
תיק החקירה שהכיל חומר סודי קושר את החשודים לכאורה להתארגנות לביצוע פשע
הארבעה הובאו לדיון בהארכת מעצר בבית משפט השלום בעיר ונציג המשטרה רס"ב דוד אלפסי טען החשודים גם הסיגו גבול בכך שנכנסו לבניין בו אף אחד מהם לא מתגורר והגיש לשופטת הדסה אסיף את תיק החקירה שהכיל חומר סודי הקושר אותם לכאורה להתארגנות לביצוע פשע אולם בא כוחם של החשודים עו"ד טען כי הם בסך הכל ישבו לתומם ולא ביצעו כל עבירה המצדיקה את מעצרם.
בהחלטתה קבעה השופטת אסיף כי לפי החומר שהוצג בפניה קיים חשד סביר שהחשודים אכן התכוונו לבצע עבירה והורתה על הארכת מעצרם ב-4 ימים. עו"ד רותם כהן המייצג את החשודים :" הטמפרטורה של הראיות היא אפס, וללא ספק הם ישוחררו בקרוב מאוד".
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!