בישיבתה הקרובה תדון הוועדה בשורה של נושאים העומדים על סדר היום הציבורי. הישיבה פתוחה לציבור, שמוזמן להגיע, להתעדכן, ולהיות מעורב
סגנית ראש העיר חדוה יחזקאלי, הממונה על תיק איכות הסביבה בעיריית חדרה, מכנסת את הוועדה לאיכות הסביבה לדון בשורה של נושאים אשר בראש סדר היום הציבורי. יחזקאלי הודיעה כי מדובר בישיבה פתוחה לציבור, והביעה תקווה כי לאור חשיבותם של הנושאים יגיעו רבים מתושבי העיר כדי להתעדכן ולגלות מעורבות במאמצים לשיפור איכות הסביבה והחיים בחדרה ויישובי האזור.
בין הנושאים שיועלו בוועדה הקרובה: ההשלכות של סגירת יחידות 1-4 בתחנת הכוח, והפיכתן ליחידות שיעבדו אך ורק בשעת חרום; מפגע ערימות הפחם בתחנת הכוח; הקמתה של תחנת כוח בהספק של 140 מגוואט שתופעל בגז במפעלי נייר חדרה; מטמנות הממוקמות על כביש מספר 2; עצי אקליפטוס ברחבי העיר חדרה, ועוד.
יחזקאלי תנהל את הישיבה, אשר תתקיים במעמד ראש העיר צביקה גנדלמן, ובהשתתפות חברי מועצת העיר, מנהל איגוד ערים לאיכות הסביבה ניר סהר, מנהלת אגף תשתיות באיגוד ערים לאיכות הסביבה גלוריה אפרתי. הישיבה תתקיים ביום שלישי ה-31 בינואר בשעה 18:00, באולם הישיבות של העירייה. הציבור מוזמן.
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".