גאווה מקומית: הפרס למצויינות הוענק בטקס השנתי על ידי מנכ"ל הכללית אלי דפס. מרפאות נוספות שהכרזו כמצטיינות: מרפאת פרדס חנה, מרפאת פאראדיס ומרפאת כפר הראה
עובדי ומנהלי מחוז שרון שומרון של כללית, ניפגשו לסכום שנת 2016 ופתיחת שנת 2017 בכנס במעמד מנכ"ל הכללית, אלי דפס וכן סמנכ"ל חטיבת הקהילה, מיכאל אורן. מנהלת מחוז שרון שומרון של כללית, ציפי שדה, הכריזה בטקס על המרפאות המצטיינות לשנת 2016.
בין במרפאות המצטיינות: מרפאת פרדס חנה, מרפאת נווה חיים, מרפאת פאראדיס ומרפאת כפר הראה. את הפרס למצויינות למרפאה בנווה חיים קיבלה מזכירת המרפאה, מיטל לוי. הוקרה ייחודית ניתנה השנה לרחל מאיר, מתנדבת ותיקה במרפאת פרדס חנה שנבחרה למצטיינת של המחוז.
מיטל לוי, מקבלת את פרס המצויינות למרפאה בנווה חיים (צילום: רן אליהו)
רחל זכתה להוקרה ונבחרה למצטיינת מבין כל מתנדבי מחוז שרון שומרון של כללית. המתנדבים נמנים על קבוצה גדולה שמתוכה נבחרו שישה פעילים ולהם הוענק אות מיוחד. רחל נמנית בין ששת המתנדבים שנמצאו ראויים לאות מיוחד והוגשה כמועמדת לקבלת "מגן שר הבריאות" 2017.
רחל מתנדבת מזה 12 שנים במרפאת פרדס חנה מרכז. במשך השנים מגיעה באופן קבוע ל-12 שעות בשבוע למרפאה במסירות יוצאת דופן. תוך זמן קצר היא הפכה לחלק בלתי נפרד מהצוות בכל הקשור לתפעול והענקת טיפול איכותי אנושי ולבבי ללקוחות ועל כך זכתה לקבל את תעודת ההצטיינות ממנהלת המחוז, ציפי שדה.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".