אלוף-משנה דן גולדפוס: "חטיבת הנח״ל היא סמל, סמל של גבורה ולחימה, ובד בבד סמל של שירות ותרומה".
בטקס החלפת מפקדים שנערך אתמול מונה אלוף-משנה דן גולדפוס למפקד חטיבת הנח"ל. הטקס נערך באנדרטת חטיבת הנח"ל בפרדס חנה, במעמד מפקד פיקוד הדרום, אלוף אייל זמיר, מפקד עוצבת "הפלדה", תת-אלוף אמיר אבולעפיה, מפקדי ולוחמי החטיבה, בני משפחה ומוזמנים נוספים. אלוף-משנה דן גולדפוס מחליף בתפקידו את אלוף-משנה עמוס הכהן אשר כיהן בתפקיד במהלך השנה וחצי האחרונות ופורש מצה"ל לאחר 25 שנות שירות.
מדברי מפקד עוצבת "הפלדה", תת-אלוף אמיר אבולעפיה: "חטיבת הנח"ל נמצאת בימים אלו בשיאה של הפעילות המבצעית והמאתגרת ברצועת עזה וביהודה ושומרון. עלינו להתאים עצמנו לאתגרים המשתנים ולהיערך לבצע כל משימה שתוטל עלינו בפיקחות ובאופן נחוש. עמוס, הינך קצין מנוסה, בחזית העשייה המבצעית, עמדת במבחן הפיקוד תחת אש במבצעים ובמלחמות ואף נפצעת במהלך מלחמת לבנון השנייה. אני מבקש במעמד זה להודות לך על תרומתך העצומה לביטחונה ולחוסנה של מדינת ישראל ולאחל לך הצלחה בהמשך הדרך.
גולדפוס, הינך איש מעשה, מנהיג ואיש מקצוע. משוכנע ביכולותייך להמשיך ולהוביל את חטיבת הנח"ל בהצלחה לכל משימה לה תידרש".
מדברי מפקד חטיבת הנח"ל היוצא, אלוף-משנה עמוס הכהן: "לאורך כל הדרך האמנתי באנשים, ביכולתם, בתבונתם ובמסירותם, וכן בהקשבה ובמתן חופש פעולה לכפופים לי.
המשיכו להוביל, המשיכו לפעול במצוינות והמשיכו לשמר את 'היתרון האנושי'. בנימה אישית עוד יותר, אני מסיים מסע ארוך שהחל בגיל 14 כחניך בפנימייה הצבאית והמשיך בתפקידים רבים ומרכזיים בטובות שביחידות ובליבת הפיקוד המבצעי של צה"ל. גופי נושא צלקות משתי פציעות שעברתי וזכרוני נושא דמויות של חברים ושותפים ששילמו בגופם ובנפשם על עמידתנו במשימה. אני גאה על הדרך, אני יוצא לדרך חדשה יחד עם משפחתי ומאחל הצלחה לכולכם. עלו והצליחו".
מדברי מפקד חטיבת הנח"ל הנכנס, אלוף-משנה דן גולדפוס: "חטיבת הנח״ל היא סמל, סמל של גבורה ולחימה, ובד בבד סמל של שירות ותרומה. זוהי עבורי זכות גדולה וכבוד רב להוביל את הלוחמים והחיילים הטובים ביותר שיש לחברה הישראלית ולצה"ל. אני רוצה להודות למפקדיי שנותנים בי אמון ומניחים בידי את הזכות והכבוד לפקד על חטיבת הנח"ל. עמוס, בשמי ובשם החטיבה כולה אני רוצה להודות לך על שנתיים של עשייה, מסירות ועבודה אין קץ".
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!