24 מיליון שקלים משלוח מנות לגבר המתגורר באזור חדרה
מאת: רון איתן יום חמישי,
9 במרץ 2017, 15:11
בן 60 שנאלץ לגור עם משפחתו בשכירות כל חייו, סוף סוף יכול לקנות לעצמו דירה. הוא זכה בפרס הראשון בלוטו שהתקיים השבוע. הוא כבר לא יצטרך להתחפש למיליונר לאחר שקטף בזכיה ב-24 מיליון שקלים
הבוקר הגיע למפעל הפיס גבר כבן 60 אשר עובד כשכיר במוסד ציבורי וכל חייו גר בשכירות, לאסוף את הפרס הראשון בלוטו. הזוכה מילא טופס דאבל לוטו ב-64 שקלים ובהגרלה שהתקיימה בתאריך ה-7.3.2017, זכה בפרס הראשון.
הזוכה המאושר סיפר, כי הבוקר לקח את העיתון של אתמול במטרה לבדוק את הטופס: "לא האמנתי שזכיתי. שתיתי שתי כוסות קפה שחור כדי להירגע מההלם והחלטתי לא לספר לאיש על הזכייה, לא הייתי בטוח, רק כשהגעתי למחלקת הזכיות של מפעל הפיס ואישרו כי זה אכן הטופס הזוכה, הבנתי שקיבלתי את משלוח המנות שלי לפורים".
הזוכה מציין כי עד היום, בגיל 60, לא הצליח להגיע להון עצמי בכדי לרכוש דירה. כל השנים הוא גר בשכירות: "היה לי חלום קבוע כל לילה שאני קונה דירה, כעת אגשים את החלום". עוד אמר הזוכה: "אני מתכנן לעזור לילדי לקנות דירות, שלא יחיו כמוני כל החיים בשכירות. את השאר הכסף אשמור עד שאצא לגמלאות, כך אוכל להתקיים באופן מכובד יותר".
הזוכה המאושר. כל חייו גר בשכירות (צילום: אבי חיים)
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".