משטרת ישראל במרחב שומרון תקיים יום מיונים ראשוני במרכז הצעירים העירוני "טורבינה", לגיוס צעירים איכותיים לתחנת שדות
מרכז הצעירים העירוני "טורבינה" משלב כוחות עם משטרת ישראל מרחב שומרון, לצורך גיוס צעירים איכותיים לתפקידי שטח מעניינים ומאתגרים.
משטרת ישראל יוצאת לגיוס של צעירים לתחנת שדות במרחב שומרון, וקוראת לצעירים בעלי תחושת שליחות, רצון לתרום לביטחון המדינה ולעבוד בסביבה מאתגרת, לצד ביטחון תעסוקתי, אופק קידומי, עלייה בשכר ובסולם הדרגות, להגיע ליום חשיפה ומיונים ראשוני, שיתקיים במרכז הצעירים בחדרה.
יום החשיפה ייערך ב-30 במרץ, בין השעות 11:00 עד 18:00, במרכז הצעירים העירוני "טורבינה", רחוב הנשיא 15 (לצורך קביעת ראיון, יש להתקשר 04-6331787).
בשלב זה הגיוס הוא לתחנת שדות, שנמצאת בצומת קדימה. בתחנה 4 תקנים פנויים ועוד 10 תקנים יתווספו במהלך השנה. במרחב שרון קיימות משרות נוספות בתחומי חקירות, בילוש, יס"מ.
דרישות: 12 שנות לימוד (לא חובה בגרות), ללא עבר פלילי או תעבורתי, יתרון ללוחמים. יצוין כי העבודה במשמרות, כולל בסופי שבוע וחגים.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.