בביקורה למדה מקרוב על פעילות הסניף ובדקה אפשרויות לסייע. בתום הביקור היא ביקשה לתרום את תוספת השכר שלה לטובת פעילות הסניף. בוקר: "אני מאד קרובה לנושא, וביקורים מסוג זה מחדדים אצלי את החשיבות של הנושאים שאני עוסקת בהם בכנסת
סגנית יו"ר הכנסת, חה"כ נאוה בוקר, מקדמת בימים אלה הצעת החוק שהגישה להעלאת קצבאות הנכים, ובמסגרת זו ביא ביקרה ביום חמישי האחרון במעון אקי״ם חדרה. בביקורה למדה מקרוב על פעילות הסניף ובדקה אפשרויות לסייע.
ביקורה של חה"כ בוקר כלל סיור במקום והיכרות עם שלל השירותים שהסניף נותן למטופליו. במהלך הביקור היא אף נטלה חלק באחד מהחוגים המתקיימים במקום. "תוך כדי הביקור היא השתתפה בטיפול באמצעות מוזיקה עם קשישים בעלי מוגבלות שכלית," סיפר בני אחרק, מנהל העמותה, "היא לא יכלה להסתיר את ההתרגשות שלה, היא הבינה עד כמה המוזיקה היא כלי ביטוי לאנשים שיש להם קושי להביע את עצמם."
סגנית יו"ר הכנסת ח"כ נאוה בוקר (צילום: יח"צ)
בוקר: "התרגשתי מאד לראות את הפעילות במקום, מדובר בעמותה שנוטעת תקווה אמיתית בבעלי מוגבלויות, אמרה חה"כ נאוה בוקר. ״מנהל המקום, בני אחרק וחומי נהרי אריאלי, הם אנשי חסד שעושים עבודת קודש. ראיתי את המסירות שלהם ושל שאר אנשי הצוות."
בימים אלה כאמור, מקדמת חה"כ בוקר את הצעת החוק שלה להשוואת קצבת הנכים לשכר המינימום. "אני מאד קרובה לנושא, וביקורים מסוג זה מחדדים אצלי את החשיבות של הנושאים שאני עוסקת בהם בכנסת. הנכים בישראל, צריכים לקבל מהמדינה תנאים ראויים יותר, הן באמצעות העלאת הקצבאות והן באמצעות קידום וטיפוח ארגונים ועמותות כמו אקי"ם חדרה."
בתום הביקור פנתה חה"כ בוקר אל אחרק, וביקשה לתרום את תוספת השכר שלה לטובת פעילות הסניף. "נאוה אמרה לי 'תקשיב, את תוספת השכר שקיבלנו במסגרת העלאת שכר אתרום החודש לאקים'," מספר אחרק. "היא כל חודש תורמת לארגון אחר שעוסק עם בעלי מוגבלויות, והחודש היא בחרה בנו. היא תרמה בחפץ לב," הוא מוסיף, "היה ניכר בה שהיא מתרגשת לראות את האנשים עם המוגבלות השכלית, הסיעודיים והקשישים. התרומה הוקצתה לטובת מכשור ומחשבים מיוחדים שעוזרים לשיקום עבור קבוצה של אנשים סיעודיים על כסאות גלגלים בין הגילאים 21-40," חותם אחרק.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.