מציל חיים: הצטיינות מנשיא המדינה לאוריה גורדון מחדרה
מאת: שלומי גבאי יום שני,
29 במאי 2017, 21:11
מנכ"ל מד"א אלי בין: "בעיני המתנדבים מייצגים את כל הטוב שיש בישראלים – הנכונות להקריב למען האחר ולסייע בהצלת חיים"
בטקס הענקת מצטייני השירות הלאומי-אזרחי שהתקיים במשכן הנשיא, במעמד נשיא המדינה, מר ראובן ריבלין, שר החקלאות והממונה על השירות הלאומי אזרחי, ח"כ אורי אריאל, מנכ"ל רשות השירות הלאומי אזרחי, שר שלום ג'רבי, ח"כים, יו"רים ומנכ"לי הגופים המוכרים בשירות הלאומי-אזרחי. בין המצטיינים שזכו לאות הוקרה מהנשיא, ניתן היה למצוא את אוריה גורדון – תושב חדרה.
אוריה גורדון מקבל את הפרס מנשיא המדינה. עם התעודה - בתמונה העליונה מימין (צילום: דוברות מד"א)
אוריה גורדון, מתנדב במד"א מגיל 15 ומשרת כחובש רפואת חירום בתחנה בעיר, פעיל באמבולנסים ובניידות לטיפול נמרץ ומסייע רבות בבנק הדם שבתחנה ובכל פעילות לה נדרש. האחראיים עליו מתארים אותו כבעל שליחות אמיתית בלב ובנשמה, בעל מסירות אין קץ, נתינה ועשייה, גילוי יוזמה, רצון טוב ותושייה.
מנכ"ל מד"א אלי בין: "יכולותיו של ארגון מד"א מבוססות לא מעט על כוח האדם המצוין המרכיב אותו ועל אלפי מתנדבים, שבעיני מייצגים את כל הטוב שיש בישראלים – הנכונות להקריב למען האחר ולסייע בהצלת חיים. אני גאה לברך את המתנדבים היקרים על הצטיינותם, בידיעה שמאחוריהם ישנם עוד רבים שיכולים להתגאות בהתנדבותם".
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!