ההיכל הרב תכליתי יכיל 2,000 מקומות ישיבה ומיועד למשחקי כדורסל, כדוריד וכדורעף. בנוסף ישמש כאולם למופעים, ויוכל להכיל כ-3,000 צופים באירועי תרבות
השבוע נערך טקס הנחת אבן פינה להיכל הספורט הרב תכליתי "אנרבוקס" שיבנה בשטח הצמוד לבתי הספר אילן רמון ומדעים ויהדות ושאותו תקים העירייה באמצעות החברה הכלכלית חדרה בראשות מנכ"ל החברה עופר מלכה. בטקס, שנערך בהנחיית סגנית ראש העיר חדוה יחזקאלי, השתתפו גם מ"מ ראש העיר עו"ד טל אליהו, סגן ראש העיר רומן גישר, המשנה לראש העיר בועז ביטון, חברי הנהלת העיר בנצי נורדמן, שי ברכה ויניב דרי, מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון, הסמנכ"ל משה ביטון, עוזר ראש העיר גיורא שחר, מנהלי מפעלים אמניר, מפעלי נייר, ואורחים נוספים.
טקס הנחת אבן הפינה (צילום: דוברות העירייה)
ראש העיר צביקה גנדלמן ציין את הסיוע שהעניק מפעל הפיס, אשר הקדים את המימון כדי שניתן יהיה להתחיל בהקמת הפרויקט. יצוין כי את רוב הסכום להקמת ההיכל מממנת העירייה, עם סיוע תקציבי ממפעל הפיס, וכן חברת החשמל והטוטו. ההיכל הרב תכליתי מתוכנן כאולם רב-ענפי בן 2,000 מקומות ישיבה, המיועד למשחקי כדורסל, כדוריד וכדורעף, וכן כאולם שישמש למופעים, ויוכל להכיל כ-3,000 צופים באירועי תרבות.
בטקס הנחת אבן הפינה נאמר כי, לאחר 126 שנה לקיומה של חדרה, מיישרת העיר קו עם ערים מתקדמות ומובילות בארץ. "העירייה ביצעה במשך ארבע שנים למעלה מ-90 פרויקטים, איזנה את התקציב, ועומדת להפוך לעירייה איתנה. החזרנו את האמון של משרדי ממשלה בנו, וגם תושבי העיר מרגישים שמתבצעים בעיר דברים שלא קרו בה כבר שנים רבות".
בתום הברכות חתמו המשתתפים על מגילת היסוד שנטמנה באבן הפינה. "מי שלמד את היעילות של הנהלת העיר הנוכחית, יודע שמרגע הנחת אבן פינה הזמן הוא קצר עד לסיום הפרויקט. אנו כבר מתחילים לחשב את הזמן לאחור עד לטקס קביעת מזוזה להיכל החדש, ותחילת הפעילות בו להנאת הציבור בחדרה".
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!