חשד: אב ובתו הוציאו חשבוניות פיקטיביות במיליוני שקלים
מאת: שלומי גבאי יום ראשון,
16 ביולי 2017, 16:20
החשבוניות הפיקטיביות הוצאו בגין מכירה של מבנים יבילים אותם "לקח" האב מבסיסים צבאיים. מדובר בחקירה מורכבת עם מספר רב של מעורבים הכוללים גם אנשי צבא ואזרחים עובדי צה"ל
אב ובתו נעצרו ושוחררו בערבות על ידי בית המשפט השלום בחדרה, בחשד כי היו מעורבים בהוצאת חשבוניות פיקטיביות בגין מכירה של מבנים יבילים אותם "לקח" האב מבסיסים צבאיים. החקירה בעניין התבצעה על ידי צוות חקירה מיוחד בו היו שותפים נציגי מחלקת ביקורת חשבונות במע"מ חדרה, חקירות מכס ומע"מ חיפה והצפון והיחידה המרכזית לחקירות מיוחדות במשטרה הצבאית.
כמפורט בבקשות המעצר, האב(58), תושב אזור חדרה, נהג "לקחת" מבנים יבילים מבסיסי צה"ל ואותם העביר לישוב בו הוא מתגורר. לאחר שיפוצם, הוא פרסם אותם באתר יד 2 ומכר אותם לכל המרבה במחיר בעזרת חשבוניות פיקטיביות אותן הוציא על שמן של החברות "י.ג אופרציה", "אור כוכבים", "מצדה גלובל" ו"מ. עפיפי". על פי החשד הוציא החשוד חשבוניות פיקטיביות בהיקף של מיליוני שקלים. בתו(23) חשודה במכירת המבנים ובהוצאת החשבוניות הפיקטיביות.
שוחררו בערבות על ידי בית המשפט השלום בחדרה (צילום: שלומי גבאי)
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.