במטה מרחב שרון של מד"א התקבל דיווח בשעה 17:07 על גבר שטבע ונמשה מהים בחוף הבונים. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה מתקדמות וממושכות ובסופן קבעו את מותו
חובש בכיר במד"א ליאור אלמקייס ופאראמדיק מד"א אליק איסקימוב סיפרו: "הגענו לחוף עם אמבולנס 4×4 מיוחד, על קו החוף בסמוך למים ראינו גבר כבן 50 מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה. ביצענו בו פעולות החייאה מתקדמות וממושכות שכללו תרופות, הנשמה ועיסויים שבסופן לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו."40
פסטיבל בייבי המיועד להורים ולתינוקות עד גיל שנתיים, יערך בעופר חדרה, בשיתוף הביטוח הלאומי, ועיריית חדרה, ביום שני ה -24.11.25 בעופר חדרה – פתוח לקהל הרחב, ללא תשלום. במסגרת הפסטיבל יתקיימו מגוון רחב של הרצאות וסדנאות וייעוץ להורים בנושאים שונים ומגוונים, כמו: זכויות לאחר לידה, עיסוי תינוקות ועוד, ליווי התפתחותי, תזונה, יועצת שינה, ריפוי ועיסוק לתינוקות עד גיל חצי שנה, סדנא חוותית ועוד. כמו כן יוצבו מתחמי צילום לתינוקות, מגנטים במתנה, קפה ועוגה ועוד. תהנו!
היישר מכינוס השלוחים העולמי, שם התכנסו אלפי שליחי הרבי מלובביץ׳ להתכנסות השנתית ב-770 ברוקלין שבניו-יורק. בין שליחי ומייצגי העיר נתניה, נצפה מיודענו איש החסד אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ יחד עם ח״כ אוהד טל בערב ההצדעה החגיגי לשלוחים. בנוסף הרצה פרץ בפני המוני השליחים על התנהלות נכונה מול גופים עירוניים. ״כולנו באים מהרבי, חדורים בכוחות של אור והבאת ישראל, על מנת להביא את הגאולה האמיתית והשלמה״.
חגיגה כפולה במשפחת רינגלר-שגב: הסטייליסטית המובילה סנדרה רינגלר ציינה את יום הולדתו ה-52 של בעלה השף שגב משה ועל הדרך חגגו גם 20 שנות נישואים נוצצות. לרגל האירועים רינגלר ושלושת הילדים: ליאו, דניאל וליבי, ארזו מזוודות והפתיעו את שגב בסופ"ש סטייליסטי במלון כפר גלעדי שבגליל העליון, שם בילו סוף שבוע משפחתי ונהנו מסוויטה מפנקת עם נוף עוצר נשימה, ארוחות שף, טיול רומנטי "בשביל הלולים", טיפולי ספא, שיזוף בבריכה החיצונית, והרבה זמן איכות, הרחק מההמולה של תל-אביב. ששגב הגיע לסוויטה הופתע עם עוגת יום הולדת, בלונים, פרחים, יין ומתנה מסנדרה עם ברכה אישית. מזל טוב!