אמו של החתן הדהימה את כלתה והגיעה לחתונה בדיוק עם אותה שמלה
מאת: לילך אנטון יום שני,
11 בספטמבר 2017, 22:22
הכלה איימה לבטל את הטקס וסירבה שחמותה תעמוד לצידה מתחת לחופה. כעת הכלה דורשת כתובה. הבעל: "הכל היה מתוכנן. אולצתי לנקוב בסכום של מיליון שקל בכתובה"
"הייתם כאן לא מזמן", אמרו בבית הדין הרבני לזוג שהגיע להתגרש שבוע ימים אחרי שנישא. הדרמה החלה כבר בערב החתונה, כשאמו של החתן הדהימה את הכלה והגיעה לאירוע בדיוק עם אותה שמלה שלבשה הכלה. "זה היה מעשה מגעיל ומכוער, שהרס את חיי ואת חיי הנישואים שלי", טענה האישה בתביעת הגירושין. "לצערי הרב בעלי נתן לכך יד"הוסיפה בתביעה המקוצרת שהגישה לבית הדין הרבני.
הכלה טענה: "הרגשתי תחושות של גועל מהמעשה של חמותי"
בכתב התביעה שהוגש באמצעות עורכת הדין שרין וגדלי סולן נטען כי המהומה שנוצרה שעה לפני החופה לא ידעה גבול. הכלה סירבה שחמותה תעמוד לצידה מתחת לחופה. מספר קרובי משפחה והחתן עצמו ניסו לשדלה להתפשר, אך הכלה איימה לבטל את הטקס. רק אחרי שהובא צעיף גדול שבו התעטפה אם החתן איפשרה הכלה לחמותה הטריה לעמוד לצידה מתחת לחופה. "כל הטקס הרגשתי תחושות של גועל מהמעשה של חמותי, אבל הבלגתי" טענה.
אבל מסתבר שהאישה לא הסכימה לסלוח. עו"ד סולן הדגישה כי הכלה נאלצה להסתובב במרחק עצום מחמותה כל הערב כדי שלא ייראו יחד. "לא יכולתי לסבול את זה שחמותי מגיעה לאירוע עם שמלת כלה זהה לזו שלי בצבע ובצורה. זו חוצפה", טענה. עוד באותו לילה שוחחה הכלה הטריה עם עורכת דינה והבהירה לה כי ברצונה להתגרש. עו"ד סולן יעצה לה לספור את הצ'קים ולעשות הפרדה רישומית מוחלטת.
למחרת החתונה בוטל ירח הדבש, בוטלו הטיסות לחו"ל ושני הצדדים לנו בבתים נפרדים. בתביעת הגירושין מבקשת האישה את כתובתה. הבעל טוען כי אשתו תכננה את הגירושין ודרבנה אותו לנקוב במחיר של מיליון שקלים בכתובה. "זו היתה מזימה מתוכננת מראש של אשתי ואמי רק היתה המאיץ". האישה טענה: "בעלי נתן יד למעשה המביש של אמו".
בית הדין הרבני שלח את הזוג לפשרה בנושא הכתובה. "כל פשרה ביניכם תתקבל בגט מידי", כתבו הדיינים בהחלטת ביניים וקבעו מועד לגירושין לעוד חודש ימים.
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".