שבחים לערנות הפקחים העירוניים שמגלים אזרחות למופת במהלך ההתמודדות עם אירועים ברחבי העיר
ערנותם של פקחי העירייה זכתה לשבחים של תושבים אסירי תודה. באחד הסיורים נתקל הפקח אלירן חלפון בתיק נשיאה נטוש. בדיקה העלתה שהתיק הכיל סכום כסף גדול, וכן צ'קים ומסמכים רבים. הפקח הצליח לאתר את שמו של בעל התיק, יצר עימו קשר והשיב לו את האבדה.
בעל התיק הודה לכלפון, אשר זכה למילות שבח על גילוי האזרחות הטובה גם ממנהל הפיקוח סהר לוי וממנהל אגף אכיפה וביטחון איתן כהן.
במקרה אחר, בסיור שערכו הפקחית העירונית רוז צמח ומפקח התברואה שלומי טובול באזור החניונים בתחנת הרכבת, הבחינו השניים ברכב חונה כשהוא ריק אך מונע.
הרכב עורר את חשדם, ובאמצעות מספרו הצליחה הפקחית לאתר את בעלת הרכב ולטלפן אליה. הסתבר כי הוא שייך לנהגת, שככל הנראה מיהרה מאוד ולא הבחינה כי שכחה לכבות ולנעול את מכוניתה. בתיאום עם האישה המופתעת כיבתה צמח את הרכב ונעלה את הדלתות. גם על אירוע זה זכה הפיקוח העירוני לשבחים ולתודות על הערנות והאכפתיות.
הפקחים אלירן חלפון ורוז צמח (צילום: דוברות העירייה)
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!