בין הפצועים אשה וילד בן 10. גבר כבן 45 שנפצע באורח קשה פונה במסוק מד"א לבי"ח איכילוב כשהוא מורדם ומונשם. שני צוותים של לוחמי האש בפיקודו של להב לירון טוביאנו פעלו לחילוצו לאחר שנלכד בתוך הרכב
בשעה 10:42 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על רכב שהתהפך בכביש 9 סמוך לגשר אליכין. חובשים ופראמדיקים של מד"א הגיעו מיד למקום והעניקו טיפול רפואי ל 4 פצועים, בהם: גבר כבן 45 שנפצע באורח קשה כשהוא לכוד עם חבלת ראש. 3 פצועים שנפגעו אורח קל פונו לבי"ח הלל יפה ובהם: אישה כבת 25 עם חבלת בטן, ילדה כבת 13 עם חבלת בטן וילד כבן 10 עם חבלה בגפיים. מסוק מד"א בדרכו לאירוע.
זירת התאונה (צילום: דוברות כיבוי והצלה מחוז חוף)
פאראמדיקית מד"א מאיה שינה וחובש בכיר במד"א אלירן יחזקאל שטיפלו בפצועים סיפרו: "מדובר בתאונת דרכים קשה מאוד, רכב טרנזיט התהפך לתעלה בין 2 הנתיבים בכביש המהיר. מיד כשהגענו ראינו את נהג הרכב, גבר כבן 45 לכוד כשהוא בהכרה סובל מחבלת ראש קשה, בסיוע כוחות הכיבוי חילצנו אותו מהרכב תוך כדי טיפול רפואי, הוא הורדם והונשם ופונה במסוק מד"א שנחת על הכביש לבי"ח איכילוב כשמצבו קשה. 3 מנוסעי הרכב, אישה כבת 30 שסבלה מחבלת בטן, נערה כבת 13 שסבלה מחבלת בטן וילד כבן 10 שסבל מחבלה בגפיים טופלו בשטח ופונו באמבולנסים של מד"א לבי"ח הלל יפה בעיר כשמצבם יציב."
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.