את שנת 2018 פתחו בחדר הלידה של המרכז הרפואי הלל יפה בלידה של יולדת שלרוב מקבלת לידות בעצמה – ד"ר הילה שרעבי, רופאה בכירה במחלקת נשים ויולדות, ומומחית בתחום האולטראסאונד המיילדותי. השמחה, כמובן הייתה רבה. שלום 2017 ברוכה הבאה 2018
שנת 2018 נפתחה במרכז הרפואי הלל יפה עם לידה מיוחדת במינה - ד"ר הילה שרעבי, רופאה בכירה במחלקת נשים ויולדות של המרכז הרפואי הלל יפה, שלרוב מקבלת לידות ומבצעת סקירות אולטראסאונד ביחידה אולטראסאונד המיילדותי. הילה, תושבת חדרה, ילדה את בתה, החמישית במספר, בשעה 1:23 במשקל 2.650 ק"ג.
ד"ר הילה שרעבי והמיילדת סנא איכלתית יחד עם התינוקת הטריה של שנת 2018 (צילום: באדיבות דוברות בית החולים)
הלידה, מבחינתה הייתה במועד, אבל "נפלה" במועד נוח במיוחד - שבוע לפני העלייה לתורה של בנה הבכור, שגם הוא נולד ב"הלל יפה". "פחדתי שאצטרך להיעדר מהיום החשוב הזה שלו ועכשיו אני שמחה כפול- על הלידה ועל בר המצווה המתקרבת. הילה בת 35, עובדת במרכז הרפואי הלל יפה עוד מזמן היותה מתמחה, כל ילדיה נולדו ב"הלל יפה".
לשם הדיוק, מהשעה חצות ועד השעה 8 בבוקר היו בחדר הלידה של המרכז הרפואי הלל יפה 9 לידות ועוד היד נטויה. פרופ מוטי חלק, מנהל מחלקת נשים יולדות, גאה לומר כי שנת 2017 הייתה אחת הפוריות במחלקת נשים ויולדות של המרכז הרפואי הלל יפה – כמעט 4600 לידות. שיא חדש לבית החולים.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.