חובשים ופאראמדיקים של מד"א קבעו את מותם של 2 פצועים שנלכדו ברכב. כתוצאה מעוצמת ההתנגשות שני צוותי כיבוי והצלה מתחנת חדרה סייעו בחילוצם של 4 נוסעים שנלכדו ברכב
הערב בשעה 20:13 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על תאונה קטלנית בכביש הגישה לברטעה. חובשים ופאראמדיקים של מד"א הגיעו מיד למקום וטיפלו ב-5 פצועים בהם 3 במצב אנוש ו 2 במצב קשה. כתוצאה מהתאונה כביש 6513 נחסם לתנועה מקציר לברטעא בשני הכיוונים.
פאראמדיקים של מד"א נאלצו לקבוע במקום את מותם של גבר בן 20 ואישה כבת 40 והעניקו טיפול רפואי ל 3 פצועים, בהם: 1 אנוש, גבר כבן 25 שפונה לחבירה עם מסוק צבאי שנחת בסמוך כשהוא מורדם ומונשם ו- 2 קשה, גבר ואישה כבני 25 עם פגיעה רב מערכתית לבי"ח הלל יפה. כתוצאה מעוצמת ההתנגשות ארבעה מהנוסעים נלכדו בתוך כלי הרכב ושני צוותי כיבוי והצלה מתחנת חדרה סייעו בחילוצם
הרכב המרוסק בזירת התאונה (צילום: דוברות המשטרה)
חובש בכיר במד"א אסף תפוחי סיפר: "מדובר בתאונת דרכים מזעזעת, הרכבים היו מעוכים לחלוטין. באחד מהרכבים נלכדו 3 גברים, אחד מהם היה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה ו 2 גברים נוספים היו בהכרה וסבלו מפגיעה רב מערכתית. ברכב השני נלכדו 2 פצועים, אישה כבת 40 שהייתה ללא סימני חיים ואישה כבת 25 בהכרה. בחילוץ מורכב של כוחות הכיבוי הפצועים חולצו מהרכבים תחת תנאים קשים של חושך וגשם שוטף. הענקנו לפצועים טיפול רפואי ראשוני בשטח, 2 מהם פונו בניידות טיפול נמרץ של מד"א לבי"ח הלל יפה והפצוע הנוסף פונה מורדם ומונשם לחבירה עם מסוק צבאי שנחת בסמוך".
קיים חשש לחייהם של שני פצועים בתאונה צילום: דוברות המשטרה
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!