לאחר שהצליחה האישה לפתות את בעלה, ולהאשים אותו באונס אז איימה לפנות למשטרה. הבעל נבהל ובשל כך וויתר כמעט על כל רכושו
תחכום כזה לא זוכרים בבית הדין הרבני שנים. המלכודת שטמנה האישה לבעלה היתה כה מושלמת שבסופו של דבר לדיינים לא נותרה ברירה, אלא לאשר את הגירושין של בני הזוג. מדובר בזוג נשוי כבר שני עשורים. הבעל בעל תפקיד בכיר במשרד ממשלתי, האישה פסיכולוגית קלינית במקצועה. לימים חשדה האישה כי בעלה מנהל רומן עם אחת העובדות בלשכתו.
האישה חשדה כי בעלה מנהל רומן
היא שכרה בלש וזה אכן אימת את החשד ממנו עלה כי בעלה נהג להוביל את המאהבת שלו לבתי מלון מפוארים והם ניהלו קשר שכלל גם העברת אלפי שקלים בכל חודש לחשבונה. האישה הגישה תביעת גירושין. הבעל להגנתו טען "זו היתה מעידה חד פעמית", אבל התברר לו כי אשתו נחושה להתגרש. במקביל האישה הבינה כי לא תצליח לקבל את כל מה שהיא רוצה לקבל במסגרת הגירושין.
עו"ד שרין סולן. "ההסכם נחתם" צילום: יח"צ
לדברי עורכת הדין שרין סולן שמייצגת את הבעל האישה ניצלה את העובדה כי המשיכו להתגורר יחד ופיתתה את הבעל לקיים עמה יחסי מין. תוך כדי קיום יחסי המין היא אמרה לבעלה "אתה ממש אונס אותי היום". והוא הגיב "כי בא לי עליך". הוא רק לא ידע שהאירוע מוקלט. עם הממצאים האלה היא פנתה לעו"ד סולן ודרשה כתנאי לאי הגשת תלונה במשטרה נגד בעלה, בחשד לאונס וניצול יחסי מרות במקום העבודה, ויתור על הווילה ומחצית מהרכוש ההוני שנצבר המוערך ב-15 מיליון שקלים. זאת בנוסף למזונות של 6,000 שקלים בחודש ומענק הסתגלות בגובה 400 אלף שקלים.
בצר לו הסכים הבעל לחתום על הסכם גירושין עם נספח סודי, שאושר בבית משפט למשפחה ובבית הדין הרבני כשהנספח הסודי לא הוצג לבית המשפט. גם אחרי שוויתר לבקשת אשתו על חלק נכבד מרכושו, נותר עם עוד שלוש דירות שבבעלותו וירושת הוריו הנאמדת בעשרות מיליונים.
הסיבה לוויתור על הווילה היתה חששו של הבעל כי ימצא את עצמו בכלא ויאבד את מקום עבודתו. "למרות שהוא לא אנס את אשתו ולמרות שהעובדת איתה קיים יחסי אישות היא זו שיזמה את הקשר, היה חשש כבד שהגרסאות של הלקוח שלי לא יעמדו לו בחקירת משטרה - וההסכם נחתם", קבעה עורכת הדין סולן.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.