ציון 95.2 לתאגיד מי חדרה בביקורת מוכנות לשעת חירום
מאת: רון איתן שבת,
3 במרץ 2018, 07:19
יו"ר הדירקטוריון, עו"ד טל אליהו: "הציון הגבוה שקיבל התאגיד משקף נאמנה את המחויבות הרבה שלנו כלפי התושבים. נמשיך לפעול במלוא המרץ על מנת להצטיין בכל הפרמטרים גם בעתיד, בשגרה ובחירום"
תאגיד המים "מי חדרה" עמד בהצלחה בכל יעדי הביקורת שהוצבו לרבות השתתפות פעילה בתרגילים שנועדו לשפר את פעילות תאגידי המים במצבי חירום ובשגרה על מנת להבטיח אספקת שירותי מים וביוב גם במצבי קיצון. בסיכום תוצאות התרגיל האחרון שפרסמה רשות המים נכתב: "המים 'מי חדרה' נמצא ברמת כשירות טובה מאוד לבצע את המשימות בשגרה ובחירום".
תחום ההיערכות לחירום מנוהל ומפוקח על ידי היחידה לביטחון מים של רשות המים בהתאם למספר תרחישי חירום אפשריים: אסונות טבע, מלחמה, זיהום במערכת המים, פגיעה בתשתיות ושיבושים באספקת חשמל למתקני המים.
ההצלחה בתרגילי החירום ועמידה בדרישות ביקורת קפדנית של רשות המים, היא פועל יוצא של חזון התאגיד, אשר מחויב להשקיע את כלל מאמציו בשדרוג ופיתוח תשתיות וזאת בכדי להעניק לתושבי העיר חדרה את השירות הטוב ביותר. התאגיד אמון על תחזוקה שוטפת של תשתיות המים והביוב בעיר, המבטיחה אספקת מים סדירה ואיכותית, מצמצמת את פחת המים ומונעת מפגעים סביבתיים בשגרה ובחירום.
יו"ר הדירקטוריון, עו"ד טל אליהו בירך את עובדי התאגיד האמונים על נושא החירום וציין כי "התאגיד ערוך לכל תרחיש וכך ימשיך לספק לתושבי חדרה את השירות הטוב והיעיל ביותר, גם במצבי חירום. 'מי חדרה' תמשיך להוביל בתחום אספקת המים ותפיק לקחים, במטרה לספק ללקוחותיה את השירות הטוב ביותר גם בעתיד".
תאגיד המים "מי חדרה" עומד בהצלחה ביעדים (צילום: באדיבות מי חדרה)
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".