347 אלף שקלים במזומן, יהלומים, אבני חן, שעונים וחפצים יקרי ערך בסך כולל של למעלה ממיליון שקלים נתפסו בביתו של תושב חדרה שעל פי החשד פרץ בתקופה האחרונה לעשרות דירות בחדרה, אור עקיבא וזכרון יעקב
משטרת חדרה עצרה לאחרונה תושב העיר, בן 32, אסיר משוחרר שריצה מאסר בגין התפרצויות שונות בחשד כי הוא זה שעומד מאחורי גל הפריצות שפקד את האזור בשנה האחרונה. לחובתו של החשוד עומד מתיקים קודמים עונש מאסר על תנאי למשך שנה.
בעקבות מידע מודיעיני שהתקבל במשרדי המודיעין של תחנת חדרה הגיעו הבלשים לביתו של החשוד ברחוב כושי עפגין בעיר שם הוא מתגורר עם חברתו וביצעו חיפוש על פי צו בית משפט. במהלך החיפוש תפסו השוטרים שלל רב שעל פי החשד נגנב מהדירות אותם פרץ. השוטרים ההמומים נדהמו לגלות חפצים רבים יקרי ערך לרבות יהלומים, שעונים, אבני חן וזהב בכמות שלא היתה מביישת חנות תכשיטים.
הבלשים נדהמו מכמות התכשיטים והכסף שנתפס בדירה
החשוד נעצר יחד עם חברתו ובחקירתו הוא הודה ב-16 מקרי פריצה שביצע בחדרה והסביבה ואף הוביל את השוטרים לכתובות בהן פרץ. לציין כי חלק מבעלי הדירות שנפרצו טרם הגישו תלונה במשטרה. בתום חקירתה של חברתו היא שוחררה לביתה.
עורך דין רותם כהן. "מרשי מכחיש פריצות נוספות" צילום: יח"צ
הבוקר הובא החשוד בשנית לדיון בהארכת מעצרו בבית המשפט השלום בחדרה, שם ביקש נציג המשטרה רס"ב דוד אלפסי, להאריך את מעצרו בעשרה ימים נוספים. אלפסי טען כי בידי המשטרה אינדיקציות נוספות המצביעות על מעורבותו בפריצות דירות נוספות וזאת מלבד אותם שש עשרה הדירות שכבר הודה בפריצתן.
לטענתו על המשטרה לחקור את הנושא ולבצע פעולות נוספות כאשר החשוד נתון במעצר וזאת מהחשש שישבש את החקירה.
רס"ב דוד אלפסי. חוקר בכיר צילום: שלומי גבאי
מנגד טען סניגורו, רותם כהן, כי מרשו מכחיש מעורבות בהתפרצויות נוספות וסיפר לחוקרים אודות הפריצות שביצע וכי הוא אינו מעורב באירועים נוספים. השופט אהוד קפלן, קבע בהחלטתו כי על פי החומר הסודי שהוצג בפניו קיים חשד סביר שהחשוד אכן מעורב באירועים נוספים אולם נעתר באופן חלקי לבקשת המשטרה והורה על הארכת מעצרו בארבעה ימים נוספים.
במשטרת חדרה בודקים האם החשוד פעל לבד או שהיו לו שותפים והביעו סיפוק ממעצרו של החשוד ותפיסת השלל הרב מאחר ולא בכל יום נתפס שלל בעל ערך כספי גבוה כפי שמוצג עכשיו בתחנת חדרה. כעת עמלים בתחנת חדרה לזהות את המוצגים ולהחזירם לבעליהן על פי זיהוי כחוק.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.