מאות משתתפי מכינות קדם צבאיות וגופים חברתיים מובילים בישראל הציפו השבוע את רחבת הטכנודע בחדרה וזכו לאירוח חם מצוות המרכז המדעי במסגרת "מסע 70" לכבוד 70 שנה למדינת ישראל
חברי מכינות, חברי תנועות נוער, נוער מפרוייקט מנהיגות, גופים ציבוריים ואנשים פרטיים השתתפו ב"מסע 70" לכבוד 70 שנה למדינת ישראל – הליכה בשביל ישראל שמטרתה חיבור החברה הישראלית על כל פניה לטבע הישראלי ולמורשת, כפי שהיא מתגלה לאורך שביל ישראל. את המסע פתח נשיא המדינה, מר ראובן ריבלין, בתל חי שבצפון והוא ייחתם בסוף המסלול בעליה לירושלים.
יחזקאלי מברכת את הצועדים (צילום: באדיבות הטכנודע)
בטכנודע פגשה את הצועדים סגנית ראש העיר חדרה, חדוה יחזקאלי, אשר ברכה וייצגה את תמיכת העיר חדרה ותושביה. עם כניסת הצועדים למתחם הטכנודע המשתתפים העייפים פרצו בשירה מרגשת שסחפה את ההמונים וכולם נהנו מערב שירה בציבור מרגש.
טכנודע חדרה הפך לנקודת ציון חשובה עבור משלחות מהארץ ומחו"ל, חברות, ארגונים וגורמים נוספים הפונים אליו בכדי לקדם שיתופי פעולה. כך, הפך המרכז המדעי חלון ראוה לעיר.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.