המיזם "חברים בין אחים" ביוזמת המשנה לראש העיר בועז ביטון וחבר מועצת העיר עו"ד אוהד מרחב חוזר בשנה השלישית. במסגרת הפרויקט חדרתיים קוראים תהילים לזכרם של 303 חללי העיר חדרה לדורותיה
במסגרת פרוייקט 'מאחדים בין אחים' שהוקם לפני כשנתיים, חוזרים השנה בארגון על הפרויקט שהצליח וסחף אחריו מאות מתושבי העיר חדרה, יוזמה לקריאת פרקי תהילים לזכרם של 303 חללי חדרה שנפלו במערכות ישראל ע"י תושבים מחדרה.
מחברים בין אחים
בפרוייקט יחולקו 303 שמות הנופלים החדרתים ל-303 תושבים מהעיר חדרה, שייקראו יחדיו את פרקי התהילים ביום הזכרון לחללי מערכות ישראל, יום רביעי ג' באייר 18 באפריל 2018 בשעה 13:00 בדיוק.
תושבים המעוניינים לקחת חלק בפרוייקט מוזמנים לסמס את שמם לטלפון 052-4434628
ויקבלו בחזרה את השם הנופל שלזכרו יקראו תהילים, תושבים שירצו לאמץ שם של חלל ספציפי, יוכלו לעשות כן.
כידוע את הפרוייקט 'מאחדים בין אחים' הקימו לפני למעלה משנתיים, המשנה לראש העיר ויו"ר תנועת ש"ס בועז ביטון וחבר מועצת העיר, עו״ד אוהד מרחב כחלק מהניסיון לאחות את הקרע שנוצר בין הציבור החילוני לבין הציבור הדתי בחדרה ובמטרה לייצר שיח של הידברות והבנה בין הציבורים. מי שעומד בראשות הפרוייקט הוא צפריר אלטרמן, לשעבר יו"ר נוער מפלגת העבודה ויו"ר המועצה הציונית לנוער בחדרה וכיום איש שומר מסורת.
לאחר שהמראה החדש של גלית גוטמן זכה לחשיפה תקשורתית רחבה, ועורר באזז ברשתות החברתיות, נחשף המהלך שעומד מאחורי השינוי: קמפיין חדש למותג צבעי השיער אקסלנס קרם מבית לוריאל פריז. במסגרת הקמפיין, בהובלת אשת הטלוויזיה ואייקון הסטייל הישראלי גלית גוטמן, היא נפרדת לראשונה מזה שנים מהמראה הבלונדיני המזוהה עמה וחוזרת לגוון החום שליווה אותה בתחילת דרכה - צבע נעוריה.
פסטיבל האוכל של נתניה חגג בגדול בכיכר העצמאות והביא איתו ערב של טעמים, מוזיקה ואווירה נהדרת. רגע לפני העלייה לבמה תפסנו את סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, יחד עם סאבלימינל, באירוע שסיכם קיץ גדוש בפסטיבלים, הופעות ואירועים ברחבי העיר.
תערוכת יחיד של האמנית רותי סגל, "הכחול הגדול", תיפתח ב-10 בספטמבר בבית האמנים בתל אביב, באוצרותו של אריה ברקוביץ. התערוכה פורשת מבט על יצירתה לאורך השנים, כשהטבע ובמיוחד הים, השמיים והעצים, עומדים במרכזה. הצבע הכחול משמש כחוט המקשר בין העבודות, שבהן נעה סגל בין ריאליזם להפשטה. באמצעות משיכות מכחול רחבות וצבעוניות עזה היא מפרקת את נופי הטבע ומרכיבה אותם מחדש, כשהנוף הופך גם למרחב של זיכרון, רגש וגעגוע. התערוכה תוצג עד 3 באוקטובר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.