ראש העירייה צביקה גנדלמן בירך על הוצאת צו התחלת העבודות וחזר והדגיש בפני בן מאיר את חשיבות הפרויקט לעיר חדרה
מנכ"ל חברת נתיבי אילון, איתמר בן מאיר, הודיעו היום, שלישי, לראש העירייה צביקה גנדלמן, כי הבוקר הוצא צו התחלת עבודה לסלילת דרך יצחק שמיר.
בן מאיר הגיע לעיריית חדרה לפגישת עבודה עם ראש העירייה צביקה גנדלמן, מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון, מהנדס העיר נדב הדר, מלווה בבכירים מחברת נתיבי איילון, האחראים על הפרויקט. כבר בתחילת המפגש הודיע בן מאיר כי הבוקר הוצא צו התחלת עבודה לפרויקט, וכי תוך כשלושה שבועות יחלו העבודות בשטח.
בנוסף הציג את השינויים שחלו בחברת נתיבי איילון וסקר את פעילות החברה. ראש העירייה צביקה גנדלמן בירך על הוצאת צו התחלת העבודות וחזר והדגיש בפני בן מאיר את חשיבות הפרויקט לעיר חדרה.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.