הפועל חדרה עשתה הערב צעד גדול לקראת חזרתה לליגה הבכירה לאחר שניצחה את הפועל קטמון בתוצאה 1:0 ופתחה פער של ארבע נקודות מהמקום השלישי. ניצחון ביום שני הבא יבטיח את עלייתה לליגת העל לאחר 39 שנים
הפועל חדרה קרובהה לחולל את אחת הסנסציות בליגה הלאומית ולחזור לליגה הבכירה בעקבות נצחונה היום על הפועל קטמון בתוצאה 1:0. הקבוצה החדרתית הגיעה למשחק לאחר שלוש תוצאות תיקו שאותם השיגה במשחקיה האחרונים במסגרת משחקי הפלייאוף.
שער של סלים עמאש שנגח פנימה בדקה ה-67 קבע את תוצאת המשחק והגדיל את הפער בין הקבוצה למדורגת אחריה לארבע נקודות. ניצחון ביום שני הבא יקנה לקבוצה החדרתית את הכרטיס לעליה לליגת העל וחזרה לליגה הבכירה לאחר 39 שנים.
חגיגה באדום (צילום: שלומי גבאי)
גנדלמן חוגג עם האוהדים את שער הנצחון צילום: שלומי גבאי
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.