המשטרה עצרה חבר קיבוץ שדות ים החשוד במעשה. כ-800 איש הפגינו ביום שישי מול ביתו של ראש הממשלה בקיסריה – בדרישה להרחיק את אסדת הגז מהחוף ובמהלכה הושלכו אבוקות סמוך לבית
חוקרי תחנת חדרה של המשטרה עצרו הבוקר (ראשון) חבר קיבוץ שדות ים בן 32, החשוד בהצתת האבוקות סמוך למעון ראש הממשלה בקיסריה, במהלך הפגנה בקריאה להרחקת אסדת הגז ללב ים, שהתקיימה במקום ביום שישי.
בהסכמת החוקרים בימ"ש השלום בחדרה שיחרר אותו בהרחקה של 500 מ' מבית רה"מ ואי יצירת קשר עם מארגני ההפגנות למשך 3 חדשים, בערבות 5,000 שחתם אביו. החשוד נחקר לפני כחודש בתחנת זכרון יעקב בחשד לאיומים על מאבטח של פרוייקט אסדת הגז.
מפגינים מול בית ראש הממשלה בקיסריה (צילום: מטה המאבק)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.