בשל שריפה ענקית שפרצה במגרש רכבים סמוך לשוק בא.א.פאחם נגרמו שיבושי תנועה כבדים מאום אל פחם לערערה בשני הכיוונים
שוטרי תחנת אום אל פחם בשת"פ לוחמי מג"ב פרוסים ברחבי העיר ומבצעים בשעה האחרונה חסימות והכוונת תנועה של התושבים לעבר צירים בטוחים בעקבות שריפה ענקית שפרצה סמוך למגרש מכוניות ברחוב השוק.
עפ"י דיווחים שהתקבלו במוקד 100, השריפה התפשטה מאזור התעשיה לעבר תחום הנמצא בקרבת בתים.לאור הסכנה שנשקפה, שוטרי התחנה הרחיקו את הסקרנים ומכוונים את התנועה לצירים עוקפים .
השריפה באום אל פחם (צילום: דוברות מחוז חוף)
לוחמי האש הצליחו לבלום את האש אשר אחזה במגרש המכוניות ואף איימה על בתי מגורים.עבודתם של לוחמי האש התרכזה בשלוש גזרות: במגרש עצמו, בהגנה על העסקים הגובלים במגרש ובשריפה בגבעה הסמוכה ועד לקו הבתים. מטוסי הכיבוי אשר הוזעקו לסיוע ביצעו סבב הטלות וסיימו את מלאכתם. טרם הוכרזה שליטה מלאה באירוע שכן במקום מנשבות רוחות ערות המאיימות ללבות את הבעירה שוב. מאוחר יותר חלה רגיעה משמעותית בכל גזרות האירוע ולוחמי האש ימשיכו עוד זמן רב לפעול במקום להשגת כיבוי סופי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.