עוקץ בצהרי היום: אלמונים רכובים על אופנוע חבושים בקסדות פרצו את הרכב ושלפו ממנו תיק שבו היו מונחים הכסף, ההמחאות ושעוני יוקרה
עשרות אלפי שקלים במזומן, המחאות בשווי של כמה מאות אלפי שקלים ו-6 שעוני יוקרה נגנבו היום סמוך לשעה 15:00 מרכב המרצדס של תושב חדרה בן 33 שהגיע לבלות יחד עם חברו תושב גבעתיים בחוף הילטון בתל אביב.
בעוד החדרתי וחברו מבלים בחוף הים הגיעו אלמונים ככל הנראה רכובים על אופנוע כשלראשם קסדות פרצו את הרכב ושלפו ממנו תיק שבו היו מונחים הכסף, ההמחאות והשעונים. אזעקת הרכב החלה לפעול והגנבים נמלטו מיד מהמקום. המשטרה שהוזעקה החלה מיד בסריקות אחר החשודים וגבתה עדות מבעל הרכב וחברו שנותרו המומים כאשר הבינו שכל רכושם נגנב.
כעת ינסו חוקרי המשטרה לאסוף את סרטוני מצלמות האבטחה המוצבות במקום ולהתחקות אחר מסלולם של הגנבים, במקביל ינסו אנשי המודיעין לגלות להיכן יועבר השלל הרב שנגנב.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.