"בעקבות תחקיר שקרי שפורסם בערוץ 20 על תמיכת הקרן החדשה לישראל בפרי יגור - החל קמפיין שטנה ואיומים על חייה". כך טוענים בסביבתה של פרי. הוגשה תלונה למשטרה
המועמדת לראשות מועצת פרדס חנה כרכור, הגר פרי יגור, הגישה הבוקר (שבת) תלונה למשטרת ישראל בשל איומים על חייה שלטענתה מקורם בתחקיר שקרי שפורסם בערוץ 20 שלפיו נטען כי היא נתמכת על ידי הקרן החדשה לישראל.
שלטי בחירות נגד הגר פרי
ביומיים האחרונים החל מסע הסטה צריך ברשתות החברתיות, בשלטי חוצות, בסמסים ובוואטסאפים. בין האיומים שנשלחו לפרי יגור ״הקם להורגך, השכם להורגו״.
הבוקר אף חולקו בתיבות הדואר ברחבי פרדס חנה כרכור מודעות הסתה כנגדה פרי יגור. יש לציין כי המודעות חולקו על ידי אותם שליחים שחילקו פלאיירים של הקמפיין של ראש מועצת פרדס חנה כרכור, אלדד בר כוכבא, שעל פי סקרים שפורסמו צפוי להפסיד את הבחירות.
"מקבלת תמיכה רק מהתושבים המקומיים" . הגר פרי יגור צילום: שלומי גבאי
הגר פרי יגור: "ההסתה הזאת היא פגיעה בשמה הטוב של המושבה שלנו. ואהבת לרעך כמוך זו תפיסת החיים שלי לעשות ולהרבות בטוב בשביל כולם. זה קמפיין שקרי ומכוער תוך איבוד עשתונות של בר כוכבא ופעיליו. התקווה חייבת לנצח ביום שלישי. אני לא מכירה את הקרן החדשה, לא יודעת מי הם והקרן הזאת לא תומכת בי. בי תומכים רק תושבי פרדס חנה כרכור".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!
לקראת השנה החדשה, פסטיבל הדבש חוזר בחגי תשרי תשפ"ז 2026, ומזמין משפחות להכיר מקרוב את עולמן המסקרן של דבורי הדבש. במסגרת הפסטיבל ייפתחו מרכזי מבקרים ומכוורות ברחבי הארץ, והקהל יוכל לפגוש דבוראים, לצפות בכוורות זכוכית, להתנסות ברדיית דבש, להשתתף בסדנאות יצירה ולטעום דבש ישראלי מזנים שונים. בין התחנות המשתתפות באזור המרכז: משק דבורים סימון בכפר סירקין, משק לין בכפר ביל"ו, "מאחורי הדבש" בכפר חב"ד ו"הכוורת" של שי ספקטור בכפר רות. בצפון ייקחו חלק מכוורות ביסוד המעלה, דפנה, מנות, פקיעין ומקומות נוספים. גיל שצברג, מנכ"ל המועצה להאבקה ודבש, מזכיר כי מאחורי המתיקות מסתתרת גם שליחות חשובה: דבורי הדבש אחראיות להאבקת גידולים חקלאיים ולשמירה על אספקת המזון. המבקרים יוכלו גם לרכוש דבש טהור ישירות מהמגדלים ולתמוך בחקלאות המקומית לקראת החג. לפרטים נוספים חפשו בגוגל: המועצה להאבקה ודבש. חג שמח!
שירי חגואל סיידון פתחה את שנת הלימודים בסבב ביקורים מרגש במוסדות החינוך ברחבי נתניה. במהלך הבוקר היא הגיעה לחטיבת אלתרמן, לבתי הספר שמרית, דבורה עומר ומורשת זבולון וכן לגני מורשת זבולון, שם פגשה ילדים נרגשים, צוותי חינוך, הנהגות הורים ומשפחות שליוו את התלמידים ביום הראשון. בין החיוכים, השירים, הריקודים והפרפרים בבטן, סיפרה חגואל סיידון כי נזכרה מחדש מדוע היא כל כך אוהבת להיות בשטח. לדבריה, מעבר לשמות בתי הספר והגנים, היא לוקחת איתה בעיקר את האנשים שפותחים שנה חדשה עם הרבה אחריות, אהבה והתרגשות. מבחינתה, זה היה יום חג קטן במקומות רבים בעיר.