מאת: שלומי גבאי יום ראשון,
28 באוקטובר 2018, 11:13
במקלט הציבורי ברחוב הנרקיס באור עקיבא נמצא מטען חבלה שנוטרל על ידי חבלני המשטרה. הבניין פונה והאיזור נסגר לתנועה
חבלני המשטרה ניטרלו מטען חבלה מאולתר שהתגלה הבוקר על גג מקלט באור עקיבא. המשטרה פינתה את הדיירים בבניינים הסמוכים ברחוב הנרקיס על מנת לשמור על בטחון הציבור וכן נסגר הרחוב לתנועה עד גמר הטיפול של חבלני המשטרה במטען.
כאמור, החבלנים נטרלו את המטען והעבירו באופן מאובטח את הממצאים להמשך בחינה מקצועית במעבדה ונפתחה חקירה לבירור הימצאותו של המטען במקום. בתום סריקות אחר מיצצאים נוספים הורשו הדיירים לחזור לביתם והרחובות נפתחו לתנועה.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.